CeglA Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 W ciagu tygodnia moge wymienic dowolny podzespol mojego kompa,cena nie gra roli. Jedyne co musi zostac to grafa. Co polecacie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 To pytanie jest banalne :) Jezeli nie pokazales hdd w konfigu to ja polecam najnowszego athlona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Tak lepiej? :wink: Jest sens teraz wymieniac proca? Nie lepiej poczekac na Bartona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Naprawdę pytasz o radę czy chciałeś się configiem pochwalić? :) Ja bym zmienił dysk na Caviara z 8MB cache 100-120 GB (skoro kasa nie gra roli) - ten, który masz jest trochę mały, a i wydajność dysku zauważalnie ci wzrośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mozna juz w Polsce dostac Athlona 2600+ :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mozna juz w Polsce dostac Athlona 2600+ :?:Jezeli kasa nie gra roli to mozesz miec tego 2600+. Nie musi byc z Polski :) Jezeli jednak czekasz na Burtona to bierz WD 120GB 8kB cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Kup sobie Radeona 9700 i przestań sie chwalić, że Tatuś kupuje Ci sprzęt komputerowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Ja bym wymienił dysk chociaż na takim 120GB to też długo bym sie nie zmieścił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 W ciagu tygodnia moge wymienic dowolny podzespol mojego kompa,cena nie gra roli. Jedyne co musi zostac to grafa. Co polecacie :?: najgłupsze pytanie jakie czytałem na forum!!!!!!!!!! może rozumek??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Kup sobie Radeona 9700 i przestań sie chwalić, że Tatuś kupuje Ci sprzęt komputerowy. Chyba twoj Tatuś W ciagu tygodnia moge wymienic dowolny podzespol mojego kompa,cena nie gra roli. Jedyne co musi zostac to grafa. Co polecacie :?: najgłupsze pytanie jakie czytałem na forum!!!!!!!!!! może rozumek??? To Ty umiesz czytac??? A myslalem ,ze mnie juz dzisiaj nic nie zdziwi... Dzieki wszystkim za odpowiedz,rozejrze sie za tym Caviarem,bo faktycznie Baracuda predkoscia nie grzeszy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 W ciagu tygodnia moge wymienic dowolny podzespol mojego kompa,cena nie gra roli. Jedyne co musi zostac to grafa. Co polecacie :?: lol jesteś i tyle wymień sobie najlepiej mózgownice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...