AK47 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jak w temacie. Bloki to uriel multi, abadon GPU i abadon NB. Każdy z abadonów podłączony jest do wylotu z uriela. Węże to 12/16 i trochę 16/22. Stosuję trójnik o śr, zew 14mm. Węże nie są pozałamywane. Czy pomkpa poradzi sobie z takim obciązeniem(na stronie MCS napisane jest, że można podpiąć max 2 bloki, a ja już trzeci blok kupiłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Najpierw zajrzyj tutaj: http://members.lycos.co.uk/and777rew/ (część konfigu nieaktualna) a potem zobacz mój konfig w podpisie ... Wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ee, teraz to już jestem spokojny. Bloczek już zainstalowałem i wszystko śmiga pięknie. Gdy nalewałem wody do układu(zamontowanego już w budzie), trochę wody rozlało się na grafę i mobo, ale suszarka w dłoń, kilka minut i działa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...