BuBos18 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Witam, na wstępie zaznaczam, że jestem zielony w sprawach zasilaczy, więc zdaję się na opinie innych. A chodzi mi o zasilacz Deer DR-B350ATX. Czy warto kupić, czy nie ma z nim problemów, jaka to wogóle firma ????? W swoim sprzęcie nic nie podkręcam. Od zasilacza wymagam przede wszystkim bezpieczeństwa, aby z moim kompem się nic nie zrobiło. A na wydanie kilkaset zł mnie nie stać :(. Proszę o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 na obecną konfigurację ci wystarczy ale o podkręcaniu zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Witam, na wstępie zaznaczam, że jestem zielony w sprawach zasilaczy, więc zdaję się na opinie innych. A chodzi mi o zasilacz Deer DR-B350ATX. Czy warto kupić, czy nie ma z nim problemów, jaka to wogóle firma ????? W swoim sprzęcie nic nie podkręcam. Od zasilacza wymagam przede wszystkim bezpieczeństwa, aby z moim kompem się nic nie zrobiło. A na wydanie kilkaset zł mnie nie stać :(. Proszę o opinie.modecoma 300gtf kup 97 zlotych kosztuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Fortrona jak trafisz na allegro 79 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 NIEEE!!! Miałem to goowno i tylko klnalem. 12v skakalo jak glupie!! Trzymaj sie od tego dziadostwa daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...