flama Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Nie wiecie moze dlaczego, kazdy obraz jak probuje nagrac na dysk, to mi zapisuje w bmp, a nie tak jak zródlowo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 w jakim prog. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 normalnie, klikam prawym przyciskiem myszy , zapisz obraz i kazdy zapisuje sie w bmp!! pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Też tak dawno, dawno temu miałem pod IE... i między innymi dlatego używam FireFoxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a w oknie dialogowym nie ma opcji zapisz jako typ? :D mam tamdo wyboru bmp i źródłowy format... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 mozilla i nie ma problemu - kilkunastu innych tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 a w oknie dialogowym nie ma opcji zapisz jako typ? :D mam tamdo wyboru bmp i źródłowy format...Też kiedyś takową miałem ale któregoś dnia... zniknęła i nie wróciła :))) Pewnie przy instalacji, którejś poprawki. Też mam tylko bmp "do wyboru"... Jesli nie chcesz zmieniać przeglądarki z IE na coś innego, zainstaluj jakiegoś wspomagacza ściągania, np. Download Accelerator. Ja tym ściągam jpeg'i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 U mnie tez czasem chce zapisac jako bmp. Zdarza sie to b. rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 a jeśli chodzi o zapisaywanie plików.. sciągał ktoś kiedyś attachment jaki przez klineta e-maila www na interii? bo ja usiline sie starając.... nie mogłem żadać zassania pliku wprost na mojego kompa :D (to tak z innej .. podobnej beczki) PS. robiłem to kopiując atacment na konto www i poprzez ftp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Wyczyść: Temporary Internet Files, Cookies i historię. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 lub spóbuj zaaktulizowac IE !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Sorki, że odświeżam już dość stary temat, ale dzisiaj szukałem właśnie rozwiązania tego problemu i na innym forum podpowiedziano mi jak to naprawić: http://support.microsoft.com/?kbid=810978 I działa! ;) Mam nadzieję, że komuś to się przyda. Przy okazji zmieniam temat topiku na lepszy do wyszukania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...