mariusz994 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Podłączyłem do kompa nowy dysk Seagate 120Gb sATa , jednak gdy próbuje zainstalować windowsa XP on go nie widzi, twierdzi że nie mam żadnych dysków i trzeba zakończyć instalacje. Ważne jest to że system win XP Pro, który miałem zainstalowany wcześniej na starym dysku wykrył go normalnie, sformatowałem i utworzyłem partycje, tak więc dysk jest sprawny i dobrze podłączony tylko czemu nie moge zainstalować na nim nowego windowsa ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wsadzając dołączoną do mobo fdd w napęd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...