GooTex Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Pytanie jak w temacie : jak uaktualnic biosa na plycie k7vza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wiesz to jest bardzo proste .... przeciez wszystko pisze w na stronie ecs'a nie wiem po co to pytanie w instrukcji do mobo tez jest google twoim przyjacielem ... jeszcze chwila i sie pojawia pytania jak wlaczyc kompa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 mozeby tak przykleic topic o tym jak wejsc na strone google.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Logan"]mozeby tak przykleic topic o tym jak wejsc na strone google.pl?ja bym google do tweak przykleił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 to jest fajny pomysl i zeby topic jaki chca zalozy nowi byl przez google przepuszczany :) to moze byc rozwiazanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryst Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 fajnie ze olewacie ludzi ktorzy sie nie znają na kompach. Spoko z was kolesie. Zajeb**a niby elita. A co wy umiecie? Przekompilujecie slackwera albo gentoo? Ja nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Przede wszystkim umiemy - Myslec - Czytac instrukcje - Korzystac z google Jesli ty tego nie potrafisz to tylko zle o Tobie swiadczy... Tu masz stronke - znalazlem ja w 30 sekund na googlach: 1. http://www.ecs.com.tw/download/k7vza30.htm 2. http://www.k7v.com/forum/k7v-bios/data/6876.shtml Mysle ze to rozwiaze twoje problemy... NEXT TIME TRY TO THINK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...