m2ro Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 mam problem nagrywarka przestala odczytywac dane. CO ROBIĆ :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 1-zmien temat. 2-wiecej info. Czy rozkreca plyte, czy system ja widzi, czy nagrywa etc.. itp. 3-wloz do niej plyte czyszczaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2ro Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wlasnie oto chodzie ze nie rozkreca cd noo i jej nie czyta Najprawdopodobniej zjaral sie silnik (znaczy sie to co rozkreca cd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jezeli silnik sie spalil to raczej trzeba go wymienic ... ( o ile sie je wogole wymienia bo nie wiem ) a co do tej plyty czyszczace to nie uzywaj niczego w tym stylu !!!! slyszalem opinie wielu ktorzy z nich korzystali ... zadna nie bylka dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...