Madness Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Thorn ta obudowa się aż prosiła aby ukryć napędy. Malowanie nic im nie pomogło. Odbiegają od reszty frontu i pasuja jak pięść do nosa. Reszta pierwsza klasa :) A o jakości lakierowania nawet nie wspominam bo dech zapiera. Ale za to te otwory wyglądają jakbyś miał bobra na etacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 z panelami coś wykombinuje na 100% :D Madness :"Ale za to te otwory wyglądają jakbyś miał bobra na etacie" a o jakie ci otowry chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja wiem, że ich nie będzie widać no ale są :wink: Trochę odstają od reszty starannego wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no to maly up sie zrobil reszta link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 blee,dla mnie zbyt cukierkowo,zbyt kolorowo i zbyt blyszczaco :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 fast and furious .. albo cos :) tak mi sie kojarza kolory .. hehe pozatym gdzie to WC .. które tak zapowidales .. rozumie ze te oswietlenie mozna wylaczyc w całosci? bo ja by przy takiej latarze ni wyspał sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 łeeeeeeeee co to za kolorowe jarmarki? zostaw only zielony UV to bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ech, Thorn skoro to jest "prodżekt from jur dżrim" to ja nie wiem czego sie musiałeś najeść przed spaniem. Moim zdaniem za dużo dutaj róznych wykluczających się koncepcji: od "grim rippera" przez x-files, a skończywszy na disco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 jako rzecznik thorna na tym forum to powiem ze wc bedzie dopiero jak bedzie koniec moda, nie wiem czy chcialo by ci sie chaos sciagac i zakladac wc jak co chwile musisz all wyciagac z obudowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 srodek budy nie bedzie malowany :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 srodek budy nie bedzie malowany :?:chyba będzie to tak złożone na pokaz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 srodek juz byl malowany na srebrno przed po [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 oj to lipa, bo ten srebrny wyglada jak standardowy kolor budy, trza bylo na czarno i bylby fajny klimat w srodku bo tak to lipnie troche wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 jako rzecznik thorna na tym forum to powiem ze wc bedzie dopiero jak bedzie koniec moda, nie wiem czy chcialo by ci sie chaos sciagac i zakladac wc jak co chwile musisz all wyciagac z obudowy :P i dlatego wlasnie jestem gorącym zwolennikiem dawania fotek modyfikacji PO JEJ 100% UKOŃCZENIU! pozatym po co te kolorowe wiatraczki jak i tak bedzie WC ?:P zresztą .. Ryba... "rzecznik thorna" .. wiesz .. przeciesz to widac ze Thornowi glupio było bo powiedzial ze nie da screenow na tweaka ani topica o nowym modzie .. to niby ty dales ... dla mnie ROTFL Mod póki co jest "dobry" ale jedynie w wykonaniu (mimo ze do paru rzeczy bym sie przyczepic mogl :P) .. bo dobranie koloru .. a własciwie brak odpowiedniego dobrania i zrobienie cukierkowego mixu jest porazkowe A wogole to ponoc mialo to byc mroczne .. a tu jest "faza po LSD" xywa mroczna .. obrazek malowany aerografem ma byc mroczny .. a buda kolorowa .. to tak jakby metal wyszedl w zieloenj skórze, rózowych glanach i włosach na zielono pomalowanych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ee chłopaki to 85% moda all wiatraki kolorowe pwywalam ! to chyba podstawa, dioddy sygnalizacyjne płyty będą zaklejone bo nie też wkur.... zostaną tylko elementy UV i katody 2x UV nic wiecej światła nie będzie dawać. A pozatym jeżeli piszecie o różnych innych rzeczach poczytajcie jeszcze najpierw na pccom.pl froum bo tam jest opisane trochę rzeczy WC będzie ale jak napisałem jeszcze je składam do kupy chcem zrobić je tak by było go widać jak najmniej (jeżeli chodzi o zasobnik i pompkę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 zresztą .. Ryba... "rzecznik thorna" .. wiesz .. przeciesz to widac ze Thornowi glupio było bo powiedzial ze nie da screenow na tweaka ani topica o nowym modzie .. to niby ty dales ... dla mnie ROTFL tez odnioslem takie wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 zresztą .. Ryba... "rzecznik thorna" .. wiesz .. przeciesz to widac ze Thornowi glupio było bo powiedzial ze nie da screenow na tweaka ani topica o nowym modzie .. to niby ty dales ... dla mnie ROTFL tez odnioslem takie wrazenie no to jak sobie chcecie jeżeli uważacie żeby was nie powiadomić o tym że dalsza cześć modyfikacji się robi to proszę bardzo powiedzcie komu trzeba a zamkną topik jak tego sobie chcecie ja wcale nie musze pokazywać tego co robie ponieważ robię to dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 nie o to chodzi, najpierw mowiles ze pokazesz jedynie efekt koncowy a tu nagle topik sie pojawia, jestem pewien ze Ryba wiedzial (bo czyta tweaka) o tym ze chcesz pokazac jedynie efekt koncowy po tym jak sie zdenerwowales w topicu Toxic Revolution dajmy temu juz spokoj i ty dawaj tu update'y i odpisuj na posty ja mam nadzieje ze wyjdzie ekstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 nie o to chodzi, najpierw mowiles ze pokazesz jedynie efekt koncowy a tu nagle topik sie pojawia, jestem pewien ze Ryba wiedzial (bo czyta tweaka) o tym ze chcesz pokazac jedynie efekt koncowy po tym jak sie zdenerwowales w topicu Toxic Revolution dajmy temu juz spokoj i ty dawaj tu update'y i odpisuj na posty ja mam nadzieje ze wyjdzie ekstra to inna gadka :D mogę powiedzieć że na 100% zobaczycie różnice jeżeli zrobię resztę bo srebrny kolor w budzie ładnie pasuje ponieważ odbija promienie UV a po drugie pasuje do innych rzeczy. Dodam jeszcze że buda jest odkryta teraz brak boku z oknem a to juz duży minus jest dla wizerunku sami zobaczcie o co mi chodzi jak widać jeszcze przyjdzie plexa w kolorze UV zielonym w tym stylu z laserowo wyciętym napisem IN A DREAM cos na styl okna drugi styl okna jak narazie to tylko wirtualne myśli ale i tak będą bardzo podobne w rzeczywistośći Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 1 - ten koszyk na samym dole to po co? imho szpeci, wywalic 2 - ta pleksa troche dziwna 3 - co do kwestii kolor wnetrza/rozpraszanie promieni uv, to ja jednak pomalowalbym srodek na czarno zeby bylo ciut mroczniej(scianka tylnia, dolna i ta za mobo) a czesc ktora trzyma zasilke napedy i hdd pomalowalbym zielonym uv 4 - ten napis "in a drim" ma ucieta literke "i" jak dasz okno 5 - mniejsze okno lepsze bo nie odslania koszykow ad3. po pomalowaniu wnetrza na czarno + zielony uv, pod katodami dalbym kawalki lustra, dlugie jak katoda, nie bylo by ich widac a odbijalyby conieco :] (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 1 - ten koszyk na samym dole to po co? imho szpeci, wywalic 2 - ta pleksa troche dziwna 3 - co do kwestii kolor wnetrza/rozpraszanie promieni uv, to ja jednak pomalowalbym srodek na czarno zeby bylo ciut mroczniej(scianka tylnia, dolna i ta za mobo) a czesc ktora trzyma zasilke napedy i hdd pomalowalbym zielonym uv 4 - ten napis "in a drim" ma ucieta literke "i" jak dasz okno 5 - mniejsze okno lepsze bo nie odslania koszykow ad3. po pomalowaniu wnetrza na czarno + zielony uv, pod katodami dalbym kawalki lustra, dlugie jak katoda, nie bylo by ich widac a odbijalyby conieco :] (chyba) hmm zobaczymy jak to zrobię jeszcze :D jeżeli chodzi o koszyk na dloe to tam bedzie zasobnik z WC jeszcze będzie modyfikowany ten koszyk wiec narazie na niego nie zwracajcie uwagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 "Jeśli chcesz popełnić samobójstwo, nie wciągaj w to innych. Po prostu powieś się w stajni na lejcach." Have mercy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 "Jeśli chcesz popełnić samobójstwo, nie wciągaj w to innych. Po prostu powieś się w stajni na lejcach." Have mercy. zgadzam sie w 100% ;] proszę bardzo powiedzcie komu trzeba a zamkną topik jak tego sobie chcecie ja wcale nie musze pokazywać tego co robie ponieważ robię to dla siebie .. a to ryba daj screeny nie ty? i ty wcale ich nie bronisz jak lew ;] stary troche kultury .. nie rob z ludzi idotów tylko do roboty i zrób to jak trzeba .. zacznij od wywalenia tych "cukierków" ;] okna nie stanowczo w wersji nr1 gdzie nie widac koszyków .. no i moze kształt troche "ciekawszy" wymyśl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 dajcie spokuj. nie daje to zle a jak daje to tez zle. nie chcecie to nie wchodzcie tu i bedzie po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 nie o to chodzi, najpierw mowiles ze pokazesz jedynie efekt koncowy a tu nagle topik sie pojawia, jestem pewien ze Ryba wiedzial (bo czyta tweaka) o tym ze chcesz pokazac jedynie efekt koncowy po tym jak sie zdenerwowales w topicu Toxic Revolution dajmy temu juz spokoj i ty dawaj tu update'y i odpisuj na posty ja mam nadzieje ze wyjdzie ekstra to inna gadka :D mogę powiedzieć że na 100% zobaczycie różnice jeżeli zrobię resztę bo srebrny kolor w budzie ładnie pasuje ponieważ odbija promienie UV a po drugie pasuje do innych rzeczy. Dodam jeszcze że buda jest odkryta teraz brak boku z oknem a to juz duży minus jest dla wizerunku sami zobaczcie o co mi chodzi **FOTKI** jak narazie to tylko wirtualne myśli ale i tak będą bardzo podobne w rzeczywistośći Thorn wybacz...ale czy ty nie masz krzty godnosci..no offence, ale pomysl...najpierw rzucasz sie, juz nigdy na tweaku nie pokazesz zdjec, tu sa same debile itd...A po jakims czasie sam do tych "debili" przychodzisz i zamieszczasz jednak te fotki...i jeszcze cieszysz sie jak male dziecko "to inna gadka :D "...rozesmiany, zadowlony itd... i zeby nie bylo!! nie mam nic przeciwko zamieszczaj zdjecia na tweaku...tylko w tym momencie przypomina mi sie powiedzonko "przyszla koza do woza" :) a co do moda...tamte 2 poprzednie gdybys dokonczyl bylyby naprawde super..a ten?? lepszy standard...innowacyjne(jesli mozna tak powiedziec), ponadprzecietne jest malowanie na lusterko...bo pomalowanie kondziorkow itd. UV jest niczym specjalnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 nie o to chodzi, najpierw mowiles ze pokazesz jedynie efekt koncowy a tu nagle topik sie pojawia, jestem pewien ze Ryba wiedzial (bo czyta tweaka) o tym ze chcesz pokazac jedynie efekt koncowy po tym jak sie zdenerwowales w topicu Toxic Revolution dajmy temu juz spokoj i ty dawaj tu update'y i odpisuj na posty ja mam nadzieje ze wyjdzie ekstra to inna gadka :D mogę powiedzieć że na 100% zobaczycie różnice jeżeli zrobię resztę bo srebrny kolor w budzie ładnie pasuje ponieważ odbija promienie UV a po drugie pasuje do innych rzeczy. Dodam jeszcze że buda jest odkryta teraz brak boku z oknem a to juz duży minus jest dla wizerunku sami zobaczcie o co mi chodzi **FOTKI** jak narazie to tylko wirtualne myśli ale i tak będą bardzo podobne w rzeczywistośći Thorn wybacz...ale czy ty nie masz krzty godnosci..no offence, ale pomysl...najpierw rzucasz sie, juz nigdy na tweaku nie pokazesz zdjec, tu sa same debile itd...A po jakims czasie sam do tych "debili" przychodzisz i zamieszczasz jednak te fotki...i jeszcze cieszysz sie jak male dziecko "to inna gadka :D "...rozesmiany, zadowlony itd... i zeby nie bylo!! nie mam nic przeciwko zamieszczaj zdjecia na tweaku...tylko w tym momencie przypomina mi sie powiedzonko "przyszla koza do woza" :) a co do moda...tamte 2 poprzednie gdybys dokonczyl bylyby naprawde super..a ten?? lepszy standard...innowacyjne(jesli mozna tak powiedziec), ponadprzecietne jest malowanie na lusterko...bo pomalowanie kondziorkow itd. UV jest niczym specjalnym lukk i dlatego ja dalem fotki a nie thorn bo powiedzial ze nie da to nie dal, a wy dalej sie do niego plujecie ze to on daje, jeszcze ja tu zyje nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 a co do moda...tamte 2 poprzednie gdybys dokonczyl bylyby naprawde super..a ten?? lepszy standardTrue, true. Szkiełko + światełko, tyle tylko, że starannie wykonane (jak dotąd). O kolorach już było pisane i wyjaśnione wyżej. Pierwszy i tak był najlepszy z tego wszystkiego, śmiem rzec. Ten tam zasilator maźnięty na złoto i takie fajne wtyczki. I transparentna całość :> A potem, jak zacząłeś, mości T., mieć Nowe, Świetne Pomysły, to ekskrement wpadł w wentylator i tyle z tego było. "Szkoda", że się powtórzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...