gRl Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mam takie oto pytanie: czy jak odblokuje dodatkowe 256kb cache to sie nic nie stanie? bo nie widzialem jeszcze nigdzie zeby ktos odblokowywał 2600+ Jeszcze jedno. Gdzie na tej płycie odblokować bios? tzn zabym mogl go updatowac. W biosie jest opcja BIOS Flash Protection i mozna wziac auto i enable, wiec mam na auto a i tak wyskakuje mi przy flashowaniu ERROR i ze nie skasować starego biosa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 co do mobo poszukaj na instrukcji do plyty napewno cos tam jest na ten temat moze jakas zwore trzeba przestawic :) a o bartonowaniu masz topic wiec do dziela :) powożenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRl Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 czytałem ale o moim nic nie zlanazłem a co do biosa to w instrukcji nie pisze wlasnie nic ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...