paulusus Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 witam , mam taki problem, przy przegladaniu obojetnej jakiej partycji C,D,E po kilku sek wyskakuje mi błąd ( system XP) explorer`a AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2800.1106 ModName: gtcodec.dll ModVer: 1.10.0.0 Offset: 00006782 niewiem co mam myslec ale bardzo mi to przeszkadza w pracy na kompie , prosze o pomoc , wydaje mi sie ze jest tu kwestia pliku ze zostal podmieniony jakims innym , ale niewiem o jaki plik chodzi i jak wytrzasnąć ten stary ( prawidłowy ) , pozdarwiam wszystkich 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Usuń z systemu plik gtcodec.dll a problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusus Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 dziekuje , pomogło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...