model3100 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Chće kupić stacjonarne DVD jakie wziąć aby odtważało płyty nagrane nagrywarą Lite-On 832s??? :oops: I żeby czytało polskie napisy :wink: :roll: :lol: :o :) :D Najlepiej by było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ile masz $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Do 600 zł takie3 trochę tańsze. Jak by mogło być Jak nie to 600zł-550zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Powiedz bardziej jaki telewizor i jaki zestaw dzwiekowy. Jesli nie masz super-bajera tv i takiegoz dekodera AC3 to powaznie bym sie zastanowil nad playerem dvd/divx np Bellwood 301 do wyjecia za okolo 550 zlotych. Jakos obrazu dobra, dekoder AC3 i czyta bezproblemowo napisy z polskimi znaczkami (rowniez w formacie MPL2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 wez Pioneer'a ... mam model 444 (stary) i chodz nie ma wyszczegolnone w instrucji formatow DVD+/-R/RW odtwarza az milo (1sec spin nagranej plytki) teraz jest promocja w MM odtwarzacza Pioneer'a z Progressive Scan ... ja bym kupowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam stary (2002) odtwarzacz Samsunga, model combo video+dvd, odtwarza bez problemu plyty DVD+R z mojej nagrywarki, a skoro taki zabytek to robi, to na pewno nowy sprzet tym bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Chće kupić stacjonarne DVD jakie wziąć aby odtważało płyty nagrane nagrywarą Lite-On 832s??? :oops: I żeby czytało polskie napisy :wink: :roll: :lol: :o :) :D Najlepiej by było :wink: może to ? odtwarza wszystko łącznie z napisami i DivX - i cena przystępna 535 zł http://napisy.org/sklep/opis.php?id=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ja bym bral to ... od tego modelu w zwyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...