KuBaN Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 O pewnego czasu poszukuje uzytkownikow tego forum pochodzacych z Radomi badz okolic. Moje poszukiwania okazaly sie bezowocne dlatego postanowilem napisac ten post. Jesli ktos z tych okolic natrafi na niego to prosze o odpowiedz. Sorka za tak banalny topic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jak bliskie okolice Cię interesują i zasadniczo w jakim celu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaN Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Interesuej mnie glownie wymiana doswiadczen na temat sklepow gdzie mozna kupic komtonenty tanie i dobrej jakosci... Zwlaszcza czesci do moddingu bo jestem nowy w tej branzy i nie chcialbym zdobyc jakies informacje na ten temat. Dzieki za zainteresowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jesli 35-40km, to sa okolice to jestem np. ja:) Ale jesli chodzi o sklepy, to sprzet kupowalem w Kielcach, a jakeis inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly (np. do WC) przez net, wiec niestety Ci nie pomoge w sprawie Radomskich sklepow. Tym barrdziej, ze jakos niespecjalnie intersuje mnie modowanie budy, itd. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Z moich doświadczeń wynika, że najtaniej tego typu artykuły dostaniesz na giełdach, Allegro i w sklepach internetowych. Powiedz co najbardziej Cię interesuje ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ja jestem z Białobrzegów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaN Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ostanio moje poszukiwania skupily sie na katodach. Otoz nie mam pojecia gdzie mozna dostac takie w Radomiu a kupujac przez neta musze zaplacic za przesylke co jest w tym przypadku nieoplacalne :( Jak macie jakies propozycje to napiszcie plizzz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jakie i w jakiej cenie masz w Radomiu ? bo może faktycznie nie ma sensu kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jakie i w jakiej cenie masz w Radomiu ? bo może faktycznie nie ma sensu kombinować. Dokładnie z Grójca jesteś? Gdzie chodzisz do szkoły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Do szkoły to ja chodziłem ostatnio z 10 lat temu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Do szkoły to ja chodziłem ostatnio z 10 lat temu :lol:To czym się teraz zajmujesz? :lol: >? Być może się znamy bo z jednego miasta jesteśmy :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 O pewnego czasu poszukuje uzytkownikow tego forum pochodzacych z Radomi badz okolic. Moje poszukiwania okazaly sie bezowocne dlatego postanowilem napisac ten post. Jesli ktos z tych okolic natrafi na niego to prosze o odpowiedz. Sorka za tak banalny topic :lol: nie ma nikogo!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Pracuję oczywiście w największej okolicznej firmie motoryzacyjnej, a pozazawodowo czasami składam lub modernizuję znajomym komputerki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...