Robertcik Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Czyżby nowa generacja coolerów do GPU? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Dobra sciema pół ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 hehe, zajmujac 2 sloty to mogliby jebnac takie chlodzenie ze hoho :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Szczerze mówiąc to chyba sie nie sprawdzi, raz, że karta będzie super droga, dwa, że głośna (7200 rpm), trzy, że zajmuje dwa sloty, cztery, że nie wiadomo czy to się sprawdzi, a cztery, że nie chłodzi pamięci. Jedyne co godne uwagi to to, że karta zajmująca dwa sloty ma dwa razy więcej miejsca na wyjścia i można się możliwościom takiego wynalazku przyjrzec z bliska. Być może ten patent zostanie podchwycony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 makonar, sprzedalbys mi ten radiatorek od matrox'a g400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 nic ciekawego - jedynie to ze cieple powietrze ma byc usuwane z obudowy ta "szpara" na sledziu, "turbina" pewnie glosna no i wykozystano rure cieplna bo na chipie nie ma radiatora a za to jest blizej sledzia 1 slowem drogie, glosne i nieprakryczne - lepiej juz samemu wykombinowac chlodzonko - mozna dac jakis radiator od procka (cos taniego np takiego CoolerMastra dla VIA C3 - http://www.coolermaster.com/products/cpuco.../dp5-fi12.html) i z boku nawiew a'la ramie od Zalmana i jest spox lub bloczek wodny i jest full wypas :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Z tym radiatorkiem to raczej nie ma sensu, za dużo zachodu i za mały zysk, żeby sie w to pakować, zwłaszcza, że na 4Maxie sprzedają radiatorki za pare złociszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Makonar, nie daloby sie wyslac go do mnie poczta, za pobraniem na moj koszt wysylka? nic nie placisz a pakowanie to po prostu owin w gazete i do pudelka po papierosach wsadz i wyslij. Chetnie go kupie za 15-25zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Makonar, nie daloby sie wyslac go do mnie poczta, ...8O ROTFL :lol: dwaj goscie z Wa-wy beda sobie poczta wysylac radiator - umowcie sie na piwo :lol: sorry ale nie moglem sie powstrzymac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 oo, nie zouwazylem, to mozemy umowic sie gdzies, powiedzmy ze mi "mocno" zalezy na tym radiatorku, ile chcialbys za niego, postawie ci piwo (nie pije ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 hehe... Warszawa jest duża, a dojazd (jak sie nie ma miesięcznego) kosztuje 7.20zł (bo ulgi też nie mam). A dlaczego Ci aż tak zalezy? Przecież to najzwyklejszy w świecie radiatorek z karty graficznej! hmm... no może... sam nie wiem, musiałbym go jeszcze zdjąć, a nie chce rwać (przyklejony czy jak? żadnych śrubek nie ma!) no i jeszcze miałem sprawdzić czy ten Matrox w ogóle jest uszkodzony, bo kto wie, może sprawny? Leży tu u nas, od jakiegoś czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 moze zakupilbym go razem z matroxem jakby dzialal :) nie ma sprawy, moge do ciebie przyjechac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Dobra, jutro postaram sie odpalić z tym matroxem, jak będzie działał, to go wystawie na Allegro, jak nie, to pewnie do zamrażarki na godzinke pójdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 No dobra... matrox, nie działa. Teraz trzebeby przystąpić do zadania ściągania radiatora... Jak chcesz to możemy sie jakoś umówić np: Pod Multikinem, daj znać to sie jakoś dogadamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...