Skocz do zawartości
Robertcik

super radiator od ABIT'a

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze mówiąc to chyba sie nie sprawdzi, raz, że karta będzie super droga, dwa, że głośna (7200 rpm), trzy, że zajmuje dwa sloty, cztery, że nie wiadomo czy to się sprawdzi, a cztery, że nie chłodzi pamięci.

Jedyne co godne uwagi to to, że karta zajmująca dwa sloty ma dwa razy więcej miejsca na wyjścia i można się możliwościom takiego wynalazku przyjrzec z bliska.

Być może ten patent zostanie podchwycony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic ciekawego - jedynie to ze cieple powietrze ma byc usuwane z obudowy ta "szpara" na sledziu, "turbina" pewnie glosna no i wykozystano rure cieplna bo na chipie nie ma radiatora a za to jest blizej sledzia

1 slowem drogie, glosne i nieprakryczne - lepiej juz samemu wykombinowac chlodzonko - mozna dac jakis radiator od procka (cos taniego np takiego CoolerMastra dla VIA C3 - http://www.coolermaster.com/products/cpuco.../dp5-fi12.html) i z boku nawiew a'la ramie od Zalmana i jest spox lub bloczek wodny i jest full wypas :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe... Warszawa jest duża, a dojazd (jak sie nie ma miesięcznego) kosztuje 7.20zł (bo ulgi też nie mam).

A dlaczego Ci aż tak zalezy? Przecież to najzwyklejszy w świecie radiatorek z karty graficznej!

hmm... no może... sam nie wiem, musiałbym go jeszcze zdjąć, a nie chce rwać (przyklejony czy jak? żadnych śrubek nie ma!) no i jeszcze miałem sprawdzić czy ten Matrox w ogóle jest uszkodzony, bo kto wie, może sprawny? Leży tu u nas, od jakiegoś czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...