AK47 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jak w temacie. Temp MB według PC probe osiąga nawet 50*. Założyłem bloki wodne na procka i chipset i nic się nie zmieniło. Więc gdzie jest umieszczony ten czujnik MB? Oglądałem mobo i nie znalazłem nic. W sockecie chyba go nie ma... W chipsecie też raczej nie - więc gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no jeżeli nikt nie wie, to napiszcie chociaż, jakie temperatury wskazuje u was czujnik MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 u mnie 40* - 41* w normalnej pracy przy obciążeniu nie przekraca 45* - płyta i inne elementy nie są podkręcone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no to spoko. Z tego, co wiem, to mosfety mogą nawet rozgrzac się do 70*(chyba na epox 8rda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 U mnie normalna praca 36-40C w stresie 55C max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...