Skocz do zawartości
d3f

Mission Impossible !!??

Rekomendowane odpowiedzi

viod jeśli ktoś pyta o cene to nie dlatego ze nie ma kasy tylko albo nie chce przepłacać albo zna sie na rzeczy i chce wybrać jak najlepiej... co do twojej inteligencji to nadal jej nie znajduje... wyraźnie jest napisane w P.S. zeby nie komentować jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia... a co do moich zdolności manualnych to jestem pewien ze wielu z was nawet sie z nimi nie równa... tak trudno załapać o co mi chodziło ??? ale skoro tak.... to dalej narzekajcie ze co chwile ktoś pisze temat który byl poruszany tysiąc razy... jestem moderatorem na forum o tematyce CS-owej i po napisaniu zaledwie paru najpotrzebniejszych rzeczy większośc głupich pytań szybko znikneła... skoro nikt nie chce sie podjąc takiego zadania to trudno.... Polacy zawsze byli postrzegani za leni i zadufanych w sobie dupków wiec nie ma co sie dziwic.... PROSZE już tego nie komentować bo najwyraźniej Topic jest juz nieaktualny.... i zacznijcie czytać ze zrozumieniem !!! kiedys w szkole robili takie testy na rozumienie tekstu....najczesciej 90% osób to oblewała.. wtedy myslalem ze to jakaś głupota...niestety jednak sie myliłem ( oczYwiscie nie tyczy sie to wszystkich ).... niech jakis moderator zamknie ten topic bo nic z niego nie wypali.....no offence...pozdro.... 8)

P.S.

Kultura wymaga tego ze jak ktos ładnie prosi to powinno sie to uszanować....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez najpierw miesiac czytałem forum dopiero pużniej zabrałem sie do roboty :D zapewniam cie że wszystko znajdziesz  :D  :D  :D  :D

właśnie wszystko da się znaleść tylko trza poszukać i poświęcić na to np. miesiąc po co ktoś ma się męczyś kilka h żeby odpowiedzieć na tek banalne pytania :D

Ja na temat samego bloku 6 dni poświeciłem szukając po chyba wszystkich forach :D Potem pompka, nagrzewnica, zbiornik, złączki, węże,sposoby montowania, innowacje....... troszke tego było ale dzięki własnym poświeceniu doszedłem do całego zestawu i wszystko mam już zaplanowane tylko trzeba jeszcze kaski uciulac :P A jak Ty piszesz że nie wiesz jak sie obsłużyć śrubokrętem, klejem no to sory wiecej szkód narobisz niż pożytku. Zdolności manualne są jak najbardziej potrzebne :)

I oc stała ci się wielka krzywda - nie :D poszukałeś sam i respekt dla ciebie a nie zakładałeś nowy topic "chce złożyć wc co robić :cry: "

A ty d3f nie kompromituj się :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro nikt nie chce sie podjąc takiego zadania to trudno....

... "ale ja też się nie podejmę", jak można wywnioskować z twojej wypowiedzi.

Polacy zawsze byli postrzegani za leni i zadufanych w sobie dupków wiec nie ma co sie dziwic....

Sind Sie Jude? :>

P.S.  

Kultura wymaga tego ze jak ktos ładnie prosi to powinno sie to uszanować....

Kultura wymaga też, by w dyskusji o chłodzeniu wodnym komputera nie powoływać się na nacjonalistyczne insynuacje, testy na IQ i inne rzeczy, które już zdążyłeś tu zademonstrować i zapewne jeszcze zademonstrujesz.

I ciągle "czytaj ze zrozumieniem, czytaj ze zrozumieniem". Roger, ale teraz ja:

Napisz sam takie FAQ, skoro zdolności, już to manualnych, już to w dziedzinie retoryki ci nie brak. Napisz i wrzuć tu, poprawią, zbesztają, ocenią, ale FAQ będzie.

No?

---linia cięcia---

kiedys w szkole robili takie testy na rozumienie tekstu....najczesciej 90% osób to oblewała

Zawsze chciałem o to spytać ludzi lubujących się w takich frazesach - na jakiej podstawie śmiesz domniemywać, że znajdujesz się w owych 10%? "kiedyś w szkole test" to wiesz w jaki otwór sobie można zaaplikować :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonas... nie wierze ze mozna byc az takim zjebem.... skoro tak Ci sie nie podoba to co pisze to po co komentujesz ???.... jesli chodzi o te 10% to bardzo proste.... ja zawsze takie testy przechodzilem.... a co do tego ze sie nie podejme to chyba logiczne ??? poprostu sie nie znam na WC jak znaczna większośc uzytkowników tego działu.... niestety z twoją kultura jest baaardzo słabo jeśli nie zrozumialeś bardzo prostej aluzji.... nawet nie mozna napisać normalnego tematu w którym sie nikogo nie obraża a tylko daje bardzo prostą propozycje dla tych "mądrzejszych".... skoro tak Ci to nie pasi to nie pisz, nie komentuj, nie staraj sie nawet mysleć bo po co sie wysilać na kogoś kto ma takie głupie pomysły ???? nawet nie umiecie sie trzymac tematu tylko pokolei siebie bezsensownie cytujecie... w taki właśnie sposób to forum wygląda jak wygląda.... za mało przydatnej treści ... za dużo dzieci które znalazły sobie nowy czat.... zreszta tyle tekstu ile napisaliscie w tych postach starczyłoby na połowe tego faq....no offence....pozdro.... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

d3f

"Polacy zawsze byli postrzegani za leni i zadufanych w sobie dupków wiec nie ma co sie dziwic.... "

hm wiesz dlaczego tak nas postrzegaja , bo zawsze czekamy az ktos za nas cos zrobi , zawsze wolimy uwalic sie z [gluteus maximus] na krzesle i czekac az ktos podesle nam rozwiazanie na talerzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

d3f  

"Polacy zawsze byli postrzegani za leni i zadufanych w sobie dupków wiec nie ma co sie dziwic.... "

hm wiesz dlaczego tak nas postrzegaja , bo zawsze czekamy az ktos za nas cos zrobi , zawsze wolimy uwalic sie z [gluteus maximus] na krzesle i czekac az ktos podesle nam rozwiazanie na talerzu.

Ja taki nie jestem wole sam coś zrobić i jest to o wiele szybciej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech.. ale wy jestescie, gosc chcial miec wszystko w jednym miejscu... podane na tacy, miec wypasione faq wedlug, ktorego moglby zrobic WC; nie stresowac sie szukajka i czytaniem bardzo rozbudowanych tematow na forum, a wy go tak olaliscie... smieliscie sie mu sprzeciwic.. a on zamiast odejsc z podkulonym ogonem i odpalic szukajke zaczal sie z wami klucic - podjal walke, ktorej nigdy nie wygra... bezsens... z waszej i z jego strony.

Do moderatora: Prosze o zamkniecie tego bezowocnego watku.

THE END

p.s. d3f: zrob sam takie FAQ, ludzie z forum napewno ci pomoga (porawia bledy, dorzuca pomysly, pozycza fotki).. nie kluc sie z nimi - nie wygrasz - nie tedy droga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehehe....

Pamieta ktos moze FAQ berkuta na temat WC ? Te jego "kilka" pytan ... :twisted:

Dla zainteresowanych ... link:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=160...light=faq+water

:twisted: :]

Powodzenia wszystkim :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi