D4RkX Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ... właśnie co wybrać ? procka niemam zamiaru kręcić i chcę żeby było cicho i nie drogo (do 50zł) myślałem nad Aero 7+ (fajny wygląd) co wy polecacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ja mam thermaltaka Volcano 7 - i jestem bardzo zadowolony. Przy zmniejszeniu liczby obrotów do 1800 rpm temperatura na procku 32 stopnie. No i do tego ten cooler - wygląda jak monstrum i bez wiatraka utrzyma kompa ( w spoczynku oczywiście) w granicach 65 stopni o ile masz jakieś inne wentyle w budzie - wiem bo testowałem. No i może jednak będziesz chciał go kiedyś podkręcić bo te procki c.udownie się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 eee... coś ci się chyba pomyliło 32 stopnie :) to ile ty masz wiatraków w obudowie i jeszcze jedno czy radiator zmieści się na mojej płycie (stopka) ps. mój ojciec ma taki cooler :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Nie, niepomyliło mi się 32 - 35 stopni to normalka dla niego. A dlaczego miał by Ci się niezmieścić ? Jeżeli jest zrobiony dla AMD to musi się zmieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Nie, niepomyliło mi się 32 - 35 stopni to normalka dla niego.no to nieźle :D a niezmieścić się możę dlatego że kondensatory są osadzone blisko procka ale raczej wejdzie :lol: ps. właśnie dostałem zastrzyk gotówki więc raczej go zakupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Areo 7+?? Za tą samą cene masz Pentagrama QC-80 Cu, jak chłodzi możesz zobaczyć u mnie w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalo Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Jeśli mógłbym wyrazić swoją skromną opinię :-) też mam podobnego athlona 1,6 (palomino więc się bardziej grzej od tych "nowszych" ) na tym zalman CNPS6000A-AlCu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2150 zmieniony wentyl na ramieniu na revoltec 120 mm (taki z diodami) plus chieftec z papstem 8412ngl plus pasywne chłodznei na grafice i CISZA - a wiem co mówię bo próbowałem różnych rozwiązań przez przez prawie 2 lata :-) Pozdrawiam i sukcesów z wyciszaniem życzę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 hmm "poszperałem" troszke po sklepach internetowych i chyba volcano 7 trochę za drogi :( co myślicie o Volcano 10, cena o wiele mniejsza a jak z wydajnością i hałasem :?: ps. regulacja napięcia nie jest mi potrzebna mam swoją "własną" Jeśli mógłbym wyrazić swoją skromną opinię też mam podobnego athlona 1,6 (palomino więc się bardziej grzej od tych "nowszych" ) na tym zalman CNPS6000A-AlCu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2150 zmieniony wentyl na ramieniu na revoltec 120 mm (taki z diodami) plus chieftec z papstem 8412ngl plus pasywne chłodznei na grafice i CISZA - a wiem co mówię bo próbowałem różnych rozwiązań przez przez prawie 2 lata wiesz prawdopodobnie kupię ten radiator, na allegro znalazłem ciekawą ofertę ps. tylko proszę mi tu nie licytować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...