marcellus Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jak to w koncu jest... Wlasnie skladam kompa z plyta glowna (MSI KM4AM-V) z jakas zintegrowana grafika ktora niby ma on-board 5.1 sound. Na stronie MSI pisze jak wol: A jak patrze na wyjscia to tylko jest line-out. Zadnych dodatkowych kart w opakowaniu od plyty nie ma. Wiec jak to niby jest? Co powinienem zrobic? :( To jest fragment manuala... moze ktos mi pomoze? :) i zdjecie plytki ;) Czuje sie oszukany przez "ludzi z marketingu" :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 poszukaj dokladnie w manualu w jaki sposob bo bedzie to cos takiego: line out --> przod line in --> tyl mic in --> subwoofer/center polaczenia moga byc w tym przykladzie odwrocone ale nie mam tej plyty a powinienes miec w manualu napisane dokladnie ktore do ktorego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jak ta płyta główna ma audio Realteka to po zainstalowaniiu sterowników będzie w nich narysowane co gdzie podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 też mam płyte MSI a dokładnie neo2 865PE, też dzwięk 5.1, po zainstalowaniu sterowników w progsie do konfiguracji dzwięku (ale nie ten windowsowski) tak jest opisane wszystko i w nim wybierasz sobie czy chcesz mieć dzwięk 5.1 czy 4.1 czy 2.0 czy słuchawki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 No to uff :) Nigdy nie mialem do czynienia z czyms takim :) Jak zwykle forum ratuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...