deeejot Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Otoz mam ge forca fx 5200 128 bit i w grach sa artefakty ( zaklamania graficzne jakies kurde kreski sciany itp) ale nie duze czasami jakas kreska przblysk sie pojawi, chociaz wogole nie jest podkrecony a gdy go chce chociaz troche podkrecic (jakies 5 mhz) to sa juz tak duze artefakty w grach ze sie grac nie da. Dodam ze standartowo nie mial wentylatora na radiatorze i gdy dotykalme radiatorow to mnie pazyly, teraz zalozyem wetylatorek na radiator i juz nie jest taki goracy ale dalej nic sie nie d podrecic ? Co jest nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 jak w standardzie masz artefakty to po co chcesz jeszcze krecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jak masz na gwarancji to karta ewidentnie uszkodzona - oddaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 mowicie ze uszkodzona ? chyba nie ,nieno znowu nie ma smieci na ekranie niewiadomo jakich ( w grach ) moze zmienic sterowniki ? tylko na jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Skoro wiesz lepiej, to po co się pytasz? Karta mogła być od nowości uszkodzona i przegrzewała się przez co rdzeń uległ uszkodzeniu i dlatego montaż wentylatora nie pomógł (to tylko hipoteza, ale prawdopodobna). Jak karta jest na gwarancji to ją oddaj i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 a moze to wina sterownikow jakie najlepsze do tej karty by byly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Takie arty jak opisujesz to raczej nie jest wina sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seven rock Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 To chyba jednak mogą być stery . Mam (aż wstyd sie przyznac nie orginalnego Maxa Payna 2 i ze starymi sterami ( orginalnymi od producenta miałem takie same problemy ) a z nowymi brak PS Jeśli karta sie nie chce podkręcać to musi być Soltek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...