Skocz do zawartości
PiPoL

COOLONIG.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wiem, czy ja pisze nie po polsku?

Zamówileś Silencera i c, po jakim czasie dostałeś? Trzeba płacić dodatkowo za karton 11 zł?

Jaki karton ? Bez jaj 11 zl za karton ? Trzeba byc lolem aby zaplacic za karton :lol: Zaplacilem 59 zl + przesylka i 2 dni pozniej juz mialem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem u nich już chyba 5 czy 6 razy. Szybko, przyszło wszystko (prawie) - ok. 2 dni po zamówieniu. Raz jedyny im się "zawieruszyło" zlecenie i po ponagleniu przeprosili i wysłali mi paczkę z gratisem :) Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie kupowałem przez internet od nich ale byłem w sklepie w W-wie także nie odpowiem ci na pytanie dotyczące opłaty wysyłki ale co do uczciwości to powiem że są OK można się z nimi dogadać i jeszcze ci doradzą także polecem ten sklep przynajmniej pod tym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też u nich sporo kupiłem jednak bezpośrednio w sklepie w Warszawie. Super obsługa, znają się na tym co sprzedają, a poza tym to co chyba najważniejsze - nie ma problemów ze zwrotami jak coś nie chodzi jak powinno (mnie wymienili od razu na nowe). Jednym słowem polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 4max już nie pamiętam ale nei dawno kupowałem na komputroniku, DHL-em/SERVISCO paczka podstawowa,pobraniei ubezpieczenie ok.25 zł ale nie napewno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi