PiPoL Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam. Znalazłem ostatnio sklep cooling.pl. Maja tam w sumie wszystko czego potzrebuje. I mam takie pytanie czy ktoś już tam zamawiał? Czy sa uczciwi? I czy płaci się tam ddoatkowo 11 zł za karton? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Hmmm no rewelka że znalazłeś cooling.pl :). Cieszymy sie bardzo i gratulujemu odnaleźenia jednego z najbardziej znaych sklepów modderskich w tym pieknym kraju nad Wisłą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 K*** człowieku czy nie możesz po prostu odpowiedzie na moje pytanie? Sory ale Twój post nic mi nie dał, ani nic nie wyjaśnił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104...er=asc&&start=0 Może to Ci pomoże Sorki że jestem złośliwy, ale założyłeś bezsensowny temat i na dodatek nie w tym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Nie mogłeś tak od razu:) Wielkie dzięki :lol: Niestety, tu nie ma nic o COOLING.PL. Może jednak ktoś tam kupował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 LooooooL :lol: Ja kupilem u nich Silencera . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ja nie wiem, czy ja pisze nie po polsku? Zamówileś Silencera i c, po jakim czasie dostałeś? Trzeba płacić dodatkowo za karton 11 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 nie idzie sie sprzedającego o takie rzeczy spytać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 bardzo dobry sklep z bardzo fachową obsługą przesyłki realizują bardzo szybko i napewno możesz im zaufać na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ja nie wiem, czy ja pisze nie po polsku? Zamówileś Silencera i c, po jakim czasie dostałeś? Trzeba płacić dodatkowo za karton 11 zł? Jaki karton ? Bez jaj 11 zl za karton ? Trzeba byc lolem aby zaplacic za karton :lol: Zaplacilem 59 zl + przesylka i 2 dni pozniej juz mialem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saiha Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Kupowałem u nich już chyba 5 czy 6 razy. Szybko, przyszło wszystko (prawie) - ok. 2 dni po zamówieniu. Raz jedyny im się "zawieruszyło" zlecenie i po ponagleniu przeprosili i wysłali mi paczkę z gratisem :) Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 W tym tygodniu odebralem przesylke z Silencer rev. 3 i kabelkiem. Zamowienie realizowali 2 dni czyli szybko, placilem przy odbiorze. Wszytko jak najbardziej dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 kupowałem u nich szefa 350, zapłaciłem za przesyłke za pobraniem 11 zeta dosatałem bodajże po 2 dniach (paczka ważyła nieco ponad 2 kilo) :) tak więc polecam ich, bo są uczciwi i można się z nimi dogadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalo Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja też mogę potwierdzić - naprawdę profesionalny sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gve Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Kupiłem tam Chiefteca 360W. Dostałem go na następny dzień - ładnie opakowanego w bąbelkową folię. Jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 to nie dostałeś w pudełku ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja nie kupowałem przez internet od nich ale byłem w sklepie w W-wie także nie odpowiem ci na pytanie dotyczące opłaty wysyłki ale co do uczciwości to powiem że są OK można się z nimi dogadać i jeszcze ci doradzą także polecem ten sklep przynajmniej pod tym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ja też kupowałem i wszystko bylo OK :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja też u nich sporo kupiłem jednak bezpośrednio w sklepie w Warszawie. Super obsługa, znają się na tym co sprzedają, a poza tym to co chyba najważniejsze - nie ma problemów ze zwrotami jak coś nie chodzi jak powinno (mnie wymienili od razu na nowe). Jednym słowem polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja nie widziałem że jet taki sklep. zawsze kupowałem w komputroniku i na 4max . ale ze mnie lol :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Apropos - jaki może być koszt przesyłki na 4max coolerka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 na 4max już nie pamiętam ale nei dawno kupowałem na komputroniku, DHL-em/SERVISCO paczka podstawowa,pobraniei ubezpieczenie ok.25 zł ale nie napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 cooling jest to dobry sklep, ale ja polecam csklep mozna sie z nimi dogadac przy wyzszych zakupach co do ceny i przesyłka moze byc tez na ich koszt. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...