KWAHO Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam pytanie, jak zmusic ten program do ziekszenia zegara core i pamieci ? W menu " Low-level system tweaks" sa suwaki dotyczace tych zegarow, ale nie moge nimi manipulowac poniewaz opcja "enable low-level hardvare overclocking" jest nieaktywna i za cholere nie wiem gdzie ja uruchomic. Z kolei, w menu "system tweaks" w zakladce "overclocking", moge zmieniac podane wartosci (na suwakach), ale nie zmienia to rzeczywistych predkosci zegarow, a przynajmniej nie widac tego w zakladce "hardware monitoring" Jesli ktos zna ten program to prosze o pomoc. Karta GF6800, stery 61.77, WinXP, RivaTuner v2.0 rc15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 No tam musisz odhaczyć chyba te opcje "enable low-level hardvare overclocking" tam gdzie jest odznaczona i to to no bo inaczej to nie wiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja tak samo ma to zablokowane i nie da sie odchczyć jets napisane ale nie aktywne szare jak reszta . ! też nie wiem jak to naprzwić . ten problem wystąpił mi po zminie karty graficznej ma MSI fx 5200 a wcześciej miałem VANTe rive tnt 2 m 64 i było dobrze. Zmieniam to power strips :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 1. Low-level system tweaks nie działa na FX i nowszych. 2. Jak moze być widac" hardware monitoring" aktualne taktowanie jak taktowanie jest zmieniane dla trybu 3D a w tym karta bedzie pracowała dopiero po włączeniu programu 3D. U niektórych to naprawde chyba ciezko z mysleniem jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tryfcio Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 moderator srator :!: z mysleniem jest u ciebie ciężko :!: po to jest to forum aby takie żeczy rozpatrywać a nie obrażać użytkowników :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...