MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Nie trzeba tu specjalnych narzedzi.. styknie tkai zwykly dlugopis najlepiej od gel-pena z metalowa koncowka.. Wtykamy go na pin z molexa... i.. juz po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 gut patent , brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 gut patent , brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 gorzej z zenskimi molexami.. tam trzeba odpowiedniej grubosci rurke.. ja zrobilem taka z antenki od starrego radia :) tam sa rozne srednice.. byle by tylko ladne uciac i juz nie trzeba super drogiego za 180 zl zzestawu do wypinania molex .. male wtyki do FDD robi sie szpileczka w 1 sec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 "]gorzej z zenskimi molexami.. tam trzeba odpowiedniej grubosci rurke.. ja zrobilem taka z antenki od starrego radia :) tam sa rozne srednice.. byle by tylko ladne uciac i juz nie trzeba super drogiego za 180 zl zzestawu do wypinania molex .. male wtyki do FDD robi sie szpileczka w 1 sec no i coool nie będą na nas zarabiać w xmod :D Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 spoko patent ;] ja zawsze korzystalem z cieniutkiego srobowkreta i podwazalem te blaszke w molexie i wychodzilo, ale ten sposob co pokazales jest prostszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 i tak szpilka rox :D:D ale patent tesz dobry :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A ja mam do tego srubokrecik fi < 1mm :P Daje rade i zawsze jest pod reka, bo czasami mi jest potrzebny kompakt, ktory czesto jest w napedzie, a kompa sie nie chce wlaczac ;) A jakies drogie zabawki? Po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...