Pio [PL] Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Znacie moze jakis program, ktory naklada napisy na film, ale w znaczeniu ze je ze soba integruje. Chodzi mi oto aby z 2 plikow (avi+txt) zrobic jeden avi z juz nalozonymi na stale napisami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 na www.cdrinfo.pl jest opisany caly taki proces :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 zaraz poszukam. THX EDIT: nie znalazlem :( Mozesz mi podac dokladny link do tego artykulu. Bede bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukinia Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 GORDIAN KNOT MANUAL DIVX HOWTO google :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 a ja to robie w ffdshow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 spoko, juz zrobilem to we wlasny sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...