mir_as Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Jestem posiadaczem zasilacza Q-TEC 400W Dual Fan Gold LOW NOISE i chciałbym wymienić w nim wentylatory na jeszcze cichsze. Chodzi mi o wiaraki Glacialtechy SilentBlade. Mam w związku z tym kilka pyta. 1. Czy zasilacz po wymianie bęzie pracował faktycznie ciszej? 2. Czy takie wentylatory wystarczą do tego zasilacza, żeby pracował stabilnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 wymien zasilacz a nie wentyle. poszukaj o wyciszaniu i o tych zasilaczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir_as Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ok. Poczytałem trocę na temat tego zasilacza, ale skoro juz go mam od jakiegoś czasu nie zamierzam go wymieniac. Nie bawię się w jakieś super podkręcania więc w zupełności mi on wystarcza. Pytam tylko o wymiane w nim wentyli na cichsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dari555 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jestem posiadaczem zasilacza Q-TEC 400W Dual Fan Gold LOW NOISE i chciałbym wymienić w nim wentylatory na jeszcze cichsze. Chodzi mi o wiaraki Glacialtechy SilentBlade. Mam w związku z tym kilka pyta. 1. Czy zasilacz po wymianie bęzie pracował faktycznie ciszej? 2. Czy takie wentylatory wystarczą do tego zasilacza, żeby pracował stabilnie? Mam taki sam zasilacz i oddałem go do gościa, który mi przerobił wentylatory na 6V i teraz mam cicho, już tak od 10 miesięcy i się jeszcze nie spalił... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 i się jeszcze nie spalił... :roll: jak sam slusznie zauwazyles ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Temat zostaje przeniesiony do działu Inne Komponenty :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...