Skocz do zawartości
mir_as

Q-TEC 400W Dual Fan Gold LOW NOISE

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem posiadaczem zasilacza Q-TEC 400W Dual Fan Gold LOW NOISE i chciałbym wymienić w nim wentylatory na jeszcze cichsze. Chodzi mi o wiaraki Glacialtechy SilentBlade. Mam w związku z tym kilka pyta.

1. Czy zasilacz po wymianie bęzie pracował faktycznie ciszej?

2. Czy takie wentylatory wystarczą do tego zasilacza, żeby pracował stabilnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Poczytałem trocę na temat tego zasilacza, ale skoro juz go mam od jakiegoś czasu nie zamierzam go wymieniac. Nie bawię się w jakieś super podkręcania więc w zupełności mi on wystarcza. Pytam tylko o wymiane w nim wentyli na cichsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem posiadaczem zasilacza Q-TEC 400W Dual Fan Gold LOW NOISE i chciałbym wymienić w nim wentylatory na jeszcze cichsze. Chodzi mi o wiaraki Glacialtechy SilentBlade. Mam w związku z tym kilka pyta.

1. Czy zasilacz po wymianie bęzie pracował faktycznie ciszej?

2. Czy takie wentylatory wystarczą do tego zasilacza, żeby pracował stabilnie?

Mam taki sam zasilacz i oddałem go do gościa, który mi przerobił wentylatory na 6V i teraz mam cicho, już tak od 10 miesięcy i się jeszcze nie spalił... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi