griginysa Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam. Otoz mam nastepujacy problem. Pewnego razu uruchamiam komputer i nie wykrylo mi dysku twardego ani cdroma. Zmienilem tasiemke i efekt byl dalej ten sam. Ku mojemu zdziwieniu na Secondary Channel wszystko jest wykrywane bez problemow. Sflashowalem biosa na 2.50 i efekt dalej ten sam. Podlaczalem inne urzadzenia i niestety dalej to samo. Co moze byc problemem. Prosze o jakiekolwiek informacje. Dziekuje i pozdrawiam. Grzesiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 juz mamy topica o asrocku tam pisz. sprawdz na takiej samej innej plycie ze swoimi bebechami. idz na gware. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jeśli nie działa ci kontroler Primary Channel to sprawdz czy zadziała jak odłączysz cdrom a zostanie sam dysk na kanale. Jeśłi nic nie będzie Ci działało na tym kanale to zabierz płytę pod pachę do serwisu i niech to będzie już ich problem. Jeśli już nie posiadasz gwarancji to skorzystaj z płatnych serwisów, które zreperują ci płyte, nie dawno z takiej korzystałem bo znajomkowi wylała się woda z WC i trochę namotała na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...