SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Czy ktos moze mi pomoc?, ustawilem w partition magic 8.0 aby na poczatku dysku zrobil dodatkowa partycje, a dane ktore byly na dotychczasowej przesunal dalej, potrzebny byl restart i po wlaczeniu kompa zaczal pracowac i przesuwac dane wszystko szlo cacy. Jak siedzialem w drugim pokoju to wywalilo mi KORKI i zabraklo pradu :( wlaczam kompa pokazal mi sie znowu ekran od PQ8.0 i jakis error ze nie moze chyba znalesc danego dysku (czy jakos) po wejsciu do windowsa i odpaleniu PQ8.0 zobaczylem w miejscu mojej poprzedniej partycji takie cos zolte: Nie wiem co teraz robic???!!!! ma ktos jakis pomysl, doswiadczenia z tym zwiazane??? bym sobie glowy tym nie zawracal ale tam mialem mojea 2500!!! zdjec z wakacji :(((( Jakis pomysl prosze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mi pomógł EasyRecovery. Najważniejsze to nie uruchamiaj systemu z tego dysku. Zainstaluj u kumpla jakiś program do odzyskiwania danych i podłącz swój dysk. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no juz wlasnie gdzies o nim czytalem i szukam teraz go :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Równiez polecam Easy recovery. Spróbuj też Get data back. Sam miałem taki cyrk także wiem jak to jest. Pozdrowiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Najlepszy tekst jest w helpie "Contact PowerQuest technical support for help in recovering data from a PqRP partition." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Napisalem najlepszy tekst... nie najsmiejsznieszy :P Udalo mi sie odzyskac dane ufffff i to nie tej pqrp tylko z partycji co wczesniej formatowalem a te dane przesnioslem na ten drugi dysk. EasyRecover znalazl wiecej niz potrzeba :DDD uffff 65GB moich danych odzyskalem prawie w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...