_mag_ Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam zastanawiam się nad jedną sprawą, a mianowicie co mozna wycisnąć z mojego proca : Maxymalnie chodzi na 2400+ bo wiecej nie pozwala płyta... Nie wiem czy inwestować w jakąś mobo czy kupić lepiej bartona 2500 ? Ewentualnie za ile można taki sprzęt sprzedać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A jaką masz płyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Pyte masz daremna.... FSB 140 to jakas VIA KT133A pewnie(sis moze?) Na dobrej mobo zrobibys z niego 2600+ spokojnie. Ja osobiscie 1700+ na moim DFI zrobilem 2,3 GHz i to nie bylo max.. Pozatym, widac ile ludzie daja z takiego procka na dobrym mobo... Dodatkowo, bartek nie bedzie ci dzialal na plycie z KT133, jesli mnie pamiec nie myli :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 2,3GHz to bedzie pewnie okolica maxymalna dla tego proca. Lepsze byly DLT3C niestety taz mam DUT3C max>2,34GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...