krzychu1 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Sorry za głupie pytanie ale co mam wpisać aby wgrać bios?? Mam takie coś You are about to write a new rom image to the display driver are you sure you want to do this type yes to confirm (all caps) : Nigdy nie wgrywałem biosa do karty graficznej. Prosze o odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 wpisz YES ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 próbowałem i nic :( może duymi literami wpisać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Sorry za głupie pytanie ale co mam wpisać aby wgrać bios?? Mam takie coś You are about to write a new rom image to the display driver are you sure you want to do this type yes to confirm (all caps) : Nigdy nie wgrywałem biosa do karty graficznej. Prosze o odpowiedź a co tutaj jest napisane :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...