Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Przepraszam, ze zasmiecam forum, ale mam taki problem i nie wiem jak go ominac. Chodzi o instalacje Win Xp z RAIDem 0. Dyski to 2 raptory, wszystkie jest idealanie( stworzenie RAID0) az do wykrycia przez instalatora dyskow ( konkretnie albo ich nie wykrywa albo wykrywa 2 takie same dyski ) Wiem, ze na poczatku trzeba nacisnac f6 i podac sterwniki do dysku i co dalej ??? Instalowac na jednym z 2 wykrytych dyskow ??? Chyba cos zle robie? Przepraszam z taki prymitywny post ale zalezy mi na czasie i nie ukrywam ze nieche mi sie czytac ~122 wspanialych stron o Asusie A7N8X a szukanie cos kiepsko mi wychodzi (tak jak ten RAID) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 tworzysz partycje (bo z tych dwóch dysków zrobi się jeden duzy) i instalujesz na wybranej partycji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Tak, ja tez tak myslalem. Instalator widzi 2 dyski nie jako jeden duzy. Na stronei producenta sa 2 sterwniki: SIIG Serial ATA Controller Windows Driver - on sprawia ze wykryte sa dyski ale nie raid. Serial ATA RAID Controller Drivers- mysle ze to ten jest od Raida ale nie wiem jak podac 2 sterowniki instalatorowi. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...