Pabloo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam pytanie odnośnie tej karty 1. chodzi mi mianowicie o porównamie jej z innymi kartami tego formatu (tzn. czy na tle inntch kart z 64 mb wypada żle czy raczej pozytywnie.) :?: 2. Czy dużo gier chodzi na tej karcie :?: 3. Czy zmiana ze zintegrowanej karty graficznej do GF2 może mieć odźwierciedlenie w szybkości uruchamiania sie Windowsa XP (do tej pory pasek przy włańczaniu kompa przechodził mi ok40 razy <<Duron 1400, 128Mb ram, 40gb dysk, zintegrowana karta graf.) :?: 4. Który sposób podłączenia jest lepszy (szybkość, wydajność) PCI czy AGP (4x) ?? :?: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ad.1 Było szukaj! :twisted: - Wiesz... np. R9500 64MB przy niej blado wychodzi... :roll: :P Ad.2 Było szukaj! :twisted: - Niektóre chodzą... np.Małysz Ski Jumping, Tetris... :roll: Ad.3 Było szukaj! :twisted: - Masz 128MB i używasz XP? Żartujesz... Ad.4 Było szukaj! :twisted: - Przecież to oczywiste że AGP... A tak w ogóle - to na podstawowe zagadnienia z tym topiqiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 EEeeeEE? 40 razy pasek przy uruchamianiu XPka? Nawet te 128 ramu powinno dac szybciej rade, wez czlowieku zrob porzadek w tym systemie bo cos jest nie tak skonfigurowane. Pasek leci hmm gdzies tak niecale 2 sekundy w 1 strone, czyli 40x2=80, z tego wnioskuje ze sam system odpala ci sie okolo 2 minuty? Jeny pociac sie mozna, a co do graficznej to porazka, moja tez ma 64mb ramu ale ten gf2 to przy niej taki maluski-malusienki jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Na jakim czipsecie jest twoja płyta główna ?? jak na KT266 lub KT266a no to se musisz mini porta zassać, ja miałem tak samo a teraz to góra ze 4 paski przelecą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 No gierek to jak na te czasy sie jeszcze sporo uruchamia na tej karcie - trzeba przyznać. np: - Far Cry - 800x600, detale na medium - da sie grać ( średnio 20 fps) - NFSU - 800x600, detale na full - ( praktycznie cały czas 25 fps, momentami spada do 17 ) - UT 2004 - 800x600, detale na medium - (da sie przeżyć ;)) - UT 2003 - 800x600, detale na full - (wacha sie między 20-35 fps) - Unreal 2 - 800x600, detale na full - ( między 20-30 fps) - NOLF2 - 800x600, detale na full - (między 20-25 fps) reszty nie chce mi sie przypominać... może później. :P A pozatym jeszcze HL2 ma chodzić, noi może DOOM3 błeehheeh :D:D:D:D:D Podsumowując - uruchamianie gier na tej karcie na rozdzielczości wyższej niż 800x600 nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Na jakim czipsecie jest twoja płyta główna ?? jak na KT266 lub KT266a no to se musisz mini porta zassać, ja miałem tak samo a teraz to góra ze 4 paski przelecą. Oco chodzi z tym zassaniem mini porta i jeszcze jedno jak sprawdzić ten chipset??? I co czeba zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...