A'tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 MAm Samsung SP1614N, przy pomocy programiku DTemp mogę mierzyć temperaturę twardziela. Jak do tego wykorzystać Motherboard Monitor ? Zaznaczyłem opcję "Scan for IDE drives with temp. sensors", zrestartowałem, pokazał się sensor 3 i pokazuje 0 stopni. Programik DTemp pokazuje poprawną temperaturę. Tmk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 a ktora wersje masz MBM :?: i czy poczytales helpa do programu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 No 5.3.7.0 chyba najnowsza bo zassana ze strony. Helpa czytałem, ale nie wiem czy wszystko, tzn. czytałem przy opisie tej opcji w helpie tzn. settings/general/basic no i : WIN2000/XP: nothing needs to be done to enable this feature on your OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 a w ustawieniach temperatury wybrales odpowiedni sensor :?: Pownien pokazac ci nazwe dysku albo jego numer. Wybierz go i zastosuj powinno wtedy dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A ustawiles sensor 3 zeby byl czytal z twojego dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Już działa, gryzły się 2 programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...