tumeks Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam! Jak wam sie podoba ta stronka ktora wykonałem dla Marcina_gps za far cry http://www.members.lycos.co.uk/ocmaniacs/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Już gdzieś jakby widział b.podobny design, tylko nie mgoe sobie narazie przypomnieć, troche wygląda jak z jakiegoś szablonu, powinieneś troche ją przyciemnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Troche za jasna. Jaka tematyka strony ?. Tak wogóle to spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 '+' staranne wykonanie // chyba ze biały ma racje mowiac ze to szablon ;] '-' za jasna za waska malo czytelna / guziki nie sa wystarczajaco widoczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no wiec nie bede was bo nie ma po co się oszukiwać szablon dostałem od marcina_gps sam bymzrobił lepszy:P i nie wiem skad on go ma pozdrawiam chodzi mi tutaj o oskryptowanie najwięcej( acha szablon to ja przerabiałem:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...