Robix Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam pytanko do szanownych forumowiczów. Gdzie moge dostac wentylatorek do chipsetu ABIT IS7E. Jakis link sklepu internetowego bądź jakiś zamiennik. Ten co mam jeczy i wyje i nie wytrzymał roku. Reanimacja i smarowanie pomogło na pare dni. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Samych wentylatorków tego typu nie da się kupić. Lepiej zastąpić go "niebieskim" radiatorem Zalmana (ZM-NB47J)dostępnym w każdym chyba sklepie komputerowym. Jeżeli zaś koniecznie chcesz mieć jakieś "dmuchadło", to polecam "żółtego" Zalmana (ZM-32J) i na to założyć jakis mały wentylatorek dostępny na allegro lub w elektronicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ja zdjąłem oryginalny wiatrak zupełnie, bo zaczął warczeć. został sam radiator, posmarowałem go tylko porządnie dobrą pastą i jest OK :) ciszej i bez wzrostu temp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja proponuje wszystkim na ABITY IS7 series i IC7 series coś takiego Thermaltake TIGER 1 http://www.4max.pl/default.asp?g=142&gg=19&produkt=819 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...