Herek Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Jak jest z tymi kostkami ponoć lepsze od Kingston'a, chodzi mi o 266, czy poszłyby na 333...:), bo "standardowych" 333 to cena troszku zaporowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jak trafisz to na cl2 chodzą na fsb 154-6 czyli na cl2.5 powinny jeszcze wyżej :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltaR Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jak trafisz to na cl2 chodzą na fsb 154-6 czyli na cl2.5 powinny jeszcze wyżej :) pozdro U mnie chodzą na 165 przy cl2 , ale napięcie muszę podnieść do 3.0 V A to już wymaga dodatkowgo chłodzenia :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Miałem Elixiry i na moim Gigabyte szły na 333 i Cl2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jak trafisz to na cl2 chodzą na fsb 154-6 czyli na cl2.5 powinny jeszcze wyżej :) pozdro U mnie chodzą na 165 przy cl2 , ale napięcie muszę podnieść do 3.0 V A to już wymaga dodatkowgo chłodzenia :? wyżej niż 155 nie sprawdzałem / nie mam dzielnika pci/ a po drugie i najważniejsze TEMPERATURA i pamiątek i procka i stabilna praca wypalareczki a ona nie lubi wysokich pci aha i to 154 to ma maxymalnych ustawieniach a nie w trybie safe mode :) i procek synchronicznie bez podnoszenia napięcia / pewnie jakbym podniósł na cpu to i oszło by wyżej ale po co? ;)/ pozdro ps więc reasumując elixirki fajne są :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Jak jest z tymi kostkami ponoć lepsze od Kingston'a, chodzi mi o 266, czy poszłyby na 333...:), bo "standardowych" 333 to cena troszku zaporowa... Patrzac realnie masz male szanse trafic na taki egzeplarz zeby bujnal sie na 333MHz ale zawsze jest mala nadzieja ze sie uda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Mam sprzęci pierwszy dzień i narazie idą 300 CL2 (nominal 266 CL2.5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 lolo widze nowy blaszak! Powiedz cos wiecej o tym mobo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 a moze cos o grafice. :D zartuje dobry sprzet sam bym taki kciał miec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Płytka ogólnie fajna. W sumie ma wszystko co trzeba tzn. FSB 100-200 co 1, mnożnik, VCORE (1.1-2.3) i napięcie na pamięciach do 2.7 z biosa. Do tego dochodzi RAID i dźwiękowa z 6 kanałami. Słowem full wypas. Narazie mam tylko problem z dźwiękiem, bo strasznie cicho idzie (na SB128 ok), ale to sie zrobi (mam nadzieje :)). Jest jeszcze problem RAID+DOS (zwisy), ale na drugim kontrolerze ok. Nie mam problemów ze stabilnością, w tej chwili mam fsb 152, na pamiątkach Elixir PC2100 CL2.5 i chodzi ok. Jak juz pisałem fajna płytka, warta swej ceny (całe 450zł :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 172MHz CL2, 4way interleave i takie tam bajery, wyżej nie próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 evil_one co to oznacza w twoim podpisie ze masz zmodyfikowanego Kyro II?? pytam bo juz nieldlugo bede mial ta karte u siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 172MHz CL2, 4way interleave i takie tam bajery, wyżej nie próbowałem. Niezle 8O mi ida do 176 ale timingi najwolniejsze 2.5-3-3-7 a niemoge dac inaczej bo plyta sama ustawia powyzej 145FSB :x A czy testowales je np. GoldMemory przy takim taktowaniu :?: :?: :lol: Widze ze jest niezle moze z nowym biosem ustawie 2-2-2-5 :lol: Remik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...