Skocz do zawartości
P!otrek 1983

Do forumowiczów Tweak'a

Rekomendowane odpowiedzi

Matka z synkiem stoją w ZOO przed klatką z pawianami:

- Mamo, czemu tu zamknęli tych użytkowników forum Tweak'a ? - pyta synek

- A dlaczego myślisz, że to użytkownicy forum Tweak'a ???

- No bo to jak nasz tatuś - nieogolone, zgarbione i z odparzeniami na [gluteus maximus]...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he, he... :lol:  to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:)

bez aluzji prosze :?

jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8)

Reed mam takie pytanie? Ty robisz coś jeszcze poza pisaniem na tym forum ? Jak ja będe pisał posta numer 2000 to napisze:

" Drodzy koledzy. Dziś są moje 70 urodziny, miło mi było spędzić z wami te 50 lat, pomagając Wam i ucząc się od Was...Jednak dziś ZUS wypłacił mi ostatnią rentę, i nie mam za co zapłacić TPSA..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he, he... :lol:  to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:)

bez aluzji prosze :?

jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8)

Reed mam takie pytanie? Ty robisz coś jeszcze poza pisaniem na tym forum ? Jak ja będe pisał posta numer 2000 to napisze:

" Drodzy koledzy. Dziś są moje 70 urodziny, miło mi było spędzić z wami te 50 lat, pomagając Wam i ucząc się od Was...Jednak dziś ZUS wypłacił mi ostatnią rentę, i nie mam za co zapłacić TPSA..."

w ciagu godziny mozna bez problemu napisac 12-13 postooff, a tyle dziennie pishe wlasnie reed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi