P!otrek 1983 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Matka z synkiem stoją w ZOO przed klatką z pawianami: - Mamo, czemu tu zamknęli tych użytkowników forum Tweak'a ? - pyta synek - A dlaczego myślisz, że to użytkownicy forum Tweak'a ??? - No bo to jak nasz tatuś - nieogolone, zgarbione i z odparzeniami na [gluteus maximus]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 he, he... :lol: to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 he, he... :lol: to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:) bez aluzji prosze :? jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 he, he... :lol: to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:) bez aluzji prosze :? jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8) no ja dzisiaj nie mialem czasu sie ogolic, ale jutro rano nadrobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 bez aluzji prosze :? jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8) Ehh, jak popatrzyłem na Twoj licznik to troche zrobilo mi sie lepiej :P A co do dowcipu... to powiem ze jest na granicy wywalenia wątku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ach tam, mi się podba :lol: - nieogolony 10% -zgarbiony 40% - odparzenia na doopie (zaraz sprawdzę) :lol: :lol: Na tak ale mam cos ok 500 wiec jeszcze 500 musze poczekac i zobaczymy jakie zmiany nastapią.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 czemu na granicy wywalenia watku? loodzie nie macie poczucia humoru !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 czemu na granicy wywalenia watku? loodzie nie macie poczucia humoru !!! Mi sie wydaje, ze to tez byl zart :D A co do kawalu, nie sprawdza sie nieogolony: 20% zgarbiony:0 % (bo chodzilem do lekarza haha ! ) i bez odparzen ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 bosssszzzzze :lol: :lol: :lol: skoro zart to po co sie tlumaczycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 he, he... :lol: to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:) bez aluzji prosze :? jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8) Reed mam takie pytanie? Ty robisz coś jeszcze poza pisaniem na tym forum ? Jak ja będe pisał posta numer 2000 to napisze: " Drodzy koledzy. Dziś są moje 70 urodziny, miło mi było spędzić z wami te 50 lat, pomagając Wam i ucząc się od Was...Jednak dziś ZUS wypłacił mi ostatnią rentę, i nie mam za co zapłacić TPSA..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 he, he... :lol: to chyba o tych co mają powyżej 1000 postów...:) bez aluzji prosze :? jestem swiezo ogolony, i doopa tez bez odparzen 8) Reed mam takie pytanie? Ty robisz coś jeszcze poza pisaniem na tym forum ? Jak ja będe pisał posta numer 2000 to napisze: " Drodzy koledzy. Dziś są moje 70 urodziny, miło mi było spędzić z wami te 50 lat, pomagając Wam i ucząc się od Was...Jednak dziś ZUS wypłacił mi ostatnią rentę, i nie mam za co zapłacić TPSA..." w ciagu godziny mozna bez problemu napisac 12-13 postooff, a tyle dziennie pishe wlasnie reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...