Skocz do zawartości
turkuć

Komputeronik, wylegarnia lamerow !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy na to ?

Moim zdaniem tak !!!

Dostal mi sie monitor z niejazacym sie pikselem po srodku ekranu,

dzwonilem do serwisu a panienka, albo pan o damsko brzmiacym glosie mi na to ze musza sprawdzic co to jest ten piksel i oddzwonia !

Smiac sie czy plakac ?

Jakie macie doswiadczenia z tym sklepem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he trzeba by ich oczernić - tzn. pisaćo nich prawde.

Ciekawe czy jakby zrobić taki ranking jakości obsługi, fachowości, serwisu i innych pierduł na łamach strony Tweak'a to by było sprzeczne z przepisami.

Wyrażał by tam każdyu swoje opinie o sklepach.

Mozna by napisać w jakim mieście jest sklep gdzie można dostać np. tanie i dobre chłodnice do WC, podświetlenie do LCD, miedz na WB i inne.

Żeby dziesięciu kolesi nie pisało na forum gdzie kupić w Wawie gwóźdź do trumny albo co innego.

:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy na to ?

Moim zdaniem tak !!!

Dostal mi sie monitor z niejazacym sie pikselem po srodku ekranu,

dzwonilem do serwisu a panienka, albo pan o damsko brzmiacym glosie mi na to ze musza sprawdzic co to jest ten piksel i oddzwonia !  

Smiac sie czy plakac ?

Jakie macie doswiadczenia z tym sklepem ?

fakt fakem ze maja jedne z najnizszych cen w kraju,

a i wybór przeogromny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cóż, lamerzy zdarzają się wszędzie, jeśli chodzi o komputronik to ja mam pozytywne wrażenia (dobrali mi atki XP do pracy w dualu, jak jeden ddr nie chodził z płytą MSI to dwa razy wymieniali mi bez pytania), ceny niskie, zaopatrzenie b. dobre (jak kupowałem MSI k7t 266pro2 to jeszcze przez miesiąc w gdańsku o niej nie słyszeli), BARDZO DOBRZE zrobiona strona ze sprzętem - szczególnie możliwość porównania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam na razie na nich nie narzekam, zamowilem obudowe i ............ po 2 dniach mialem juz ja w domciu (przesylka PocztaPolska)

jedeyny minus to to ze, brakowalo naklejki z nazwa obudowy (Angel) ale i tak w tym miejscu mam co innego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na Komputronika narzekac nie moge. Mialem problemy z monitorem kupionym u nich (MAG 796FD, ktos pamieta?), i zapomnialem odebrac karte gwarancyjna po zakupie i tak rok uplynal :) Tydzien temu pojawilem sie u nich, wypisali mi swieza karte gw. (wczesniej dzwonilem zeby uprzedzic to specjalnie sprowadzili karty od Magow bo nie mieli). W poniedzialek zdalem im monitor do serwisowania - im, bo serwis Maga wypial sie na mnie i powiedzial ze jak chce do nich bezposrednio to poniose koszty transportu :(. Tak wiec Komputronik wszystko zalatwi, a ja nie bede mial monitora przez miesiac :( Thank God for TV-Out :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUT....Y

tez sie raz naciolem u nich

reklamowalem kontroler ATA100 slad po nich zaginol 8O

ufo ich porwalo czy jak .......

POZAKLADAM NA WSZYSTKICH ZNANYCH MI FORACH W NECIE FALSZYWE KONTA I ZROBIE PSEUDO REKLAME KOMPUTRONIKOWI

10 postow na kazdym forum

bedzie zabawa.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie zabawa.....

Taaaa... jakże mądra....

a moze znasz lepszy sposob powiadomienia ludzi ze komputronik to syf ?

chodzic z megafonem po miescie ?

rozwiesic transparent ?

a po ch..j sie meczyc za 10 tys. zl moge miec czlowieka ktory pusci cale to bagno z dymem

POPROSTU SZLAG MNIE TRAFIA

niestety takie przewalki nie wychodza na dluga mete

niech nie przyjma gwarancji kolesiowi z "mafii" ktory kupil sobie geforca 4 zeby pograc w najnowsze mordobicie tylko niestety karta mu sie spalila po 2 dniach , taaaaaaa to by bylo cos 8O 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie zabawa.....

Taaaa... jakże mądra....

rozwiesic transparent ?

a po ch..j sie meczyc za 10 tys. zl moge miec czlowieka ktory pusci cale to bagno z dymem

niech nie przyjma gwarancji kolesiowi z "mafii" ktory kupil sobie geforca 4 zeby pograc w najnowsze mordobicie tylko niestety karta mu sie spalila po 2 dniach , taaaaaaa to by bylo cos 8O 8O 8O 8O

Wiesz co myśle, że "kolesie z mafii" raczej nie grają w gry komputerowe... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie zabawa.....

Taaaa... jakże mądra....

rozwiesic transparent ?

Wiesz co myśle, że "kolesie z mafii" raczej nie grają w gry komputerowe... ;)

TAA tez tak mysle , to bylo tylko takie mazenie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy 

jak taki koles chce pograc w mordobicie to idzie na ulice i juz

no a ja >:) hyhyy to tak jak na GTA3 >:D siedze se ladnie w 1 dzielnicy biore m16 ide na posterunek no i robie "sciane placzu " policjantom ktorzy nie umieja przeskoczyc murku >:D ba nie wiedza ze obok jest wejscie >:D ahhh te tempe AI >:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi