turkuć Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Co wy na to ? Moim zdaniem tak !!! Dostal mi sie monitor z niejazacym sie pikselem po srodku ekranu, dzwonilem do serwisu a panienka, albo pan o damsko brzmiacym glosie mi na to ze musza sprawdzic co to jest ten piksel i oddzwonia ! Smiac sie czy plakac ? Jakie macie doswiadczenia z tym sklepem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 He he trzeba by ich oczernić - tzn. pisaćo nich prawde. Ciekawe czy jakby zrobić taki ranking jakości obsługi, fachowości, serwisu i innych pierduł na łamach strony Tweak'a to by było sprzeczne z przepisami. Wyrażał by tam każdyu swoje opinie o sklepach. Mozna by napisać w jakim mieście jest sklep gdzie można dostać np. tanie i dobre chłodnice do WC, podświetlenie do LCD, miedz na WB i inne. Żeby dziesięciu kolesi nie pisało na forum gdzie kupić w Wawie gwóźdź do trumny albo co innego. :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Co wy na to ? Moim zdaniem tak !!! Dostal mi sie monitor z niejazacym sie pikselem po srodku ekranu, dzwonilem do serwisu a panienka, albo pan o damsko brzmiacym glosie mi na to ze musza sprawdzic co to jest ten piksel i oddzwonia ! Smiac sie czy plakac ? Jakie macie doswiadczenia z tym sklepem ? fakt fakem ze maja jedne z najnizszych cen w kraju, a i wybór przeogromny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 No a właśnie wyboru brakuje w większości sklepów. Już nawet jak w podziemach w Warszawie ostatnio pyałem o płyty Epoxa t o 90% sklepów nie mają i nie sprowadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Ode mnie: TYLKO Komputronik odpowiedzial mi pozytywnie na prosbe o rozszerzenie oferty kart sound. Pozostale ciach!townie (osiem) wogole mi nie odpowiedzialy, i nadal tylko ZlomBlasterami handluja :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mysle że utworzenie czegoś takiego o informacjach co gdzie mozna kupić i za ile bardzo by ułatwiła ludziom życie. Popieram w pełni :D . Na przykład w Rzeszowie jest jeden sklep z Epoxami. :( Ale za to najtańszy :P :P :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xil Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ja osobiscie raz u ich kupowalem i byly klopoty ale nie z ich winy oni zalatwili praktycznie wsztko tak jak powinni i w sumie nie mam do nich nic a co do wyboru to maja duzy ale ceny maja nei za ciekawe oczywiscie nie wwszystkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 kumpel zamowil plyte doszla szybko i jest super ale jak ja skladalem kompa to po 2 tygodzniach podziekowalem za wspolprace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 cóż, lamerzy zdarzają się wszędzie, jeśli chodzi o komputronik to ja mam pozytywne wrażenia (dobrali mi atki XP do pracy w dualu, jak jeden ddr nie chodził z płytą MSI to dwa razy wymieniali mi bez pytania), ceny niskie, zaopatrzenie b. dobre (jak kupowałem MSI k7t 266pro2 to jeszcze przez miesiąc w gdańsku o niej nie słyszeli), BARDZO DOBRZE zrobiona strona ze sprzętem - szczególnie możliwość porównania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 I to znowu ja.......... są lamy to fakt. Jak mi nie wymienią dysku to ich zaq*wie. Nie kupował bym u nich gdyby nie znajomy (hurcik plus 5% rabatu :-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Ja tam na razie na nich nie narzekam, zamowilem obudowe i ............ po 2 dniach mialem juz ja w domciu (przesylka PocztaPolska) jedeyny minus to to ze, brakowalo naklejki z nazwa obudowy (Angel) ale i tak w tym miejscu mam co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Ja na Komputronika narzekac nie moge. Mialem problemy z monitorem kupionym u nich (MAG 796FD, ktos pamieta?), i zapomnialem odebrac karte gwarancyjna po zakupie i tak rok uplynal :) Tydzien temu pojawilem sie u nich, wypisali mi swieza karte gw. (wczesniej dzwonilem zeby uprzedzic to specjalnie sprowadzili karty od Magow bo nie mieli). W poniedzialek zdalem im monitor do serwisowania - im, bo serwis Maga wypial sie na mnie i powiedzial ze jak chce do nich bezposrednio to poniose koszty transportu :(. Tak wiec Komputronik wszystko zalatwi, a ja nie bede mial monitora przez miesiac :( Thank God for TV-Out :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 KUT....Y tez sie raz naciolem u nich reklamowalem kontroler ATA100 slad po nich zaginol 8O ufo ich porwalo czy jak ....... POZAKLADAM NA WSZYSTKICH ZNANYCH MI FORACH W NECIE FALSZYWE KONTA I ZROBIE PSEUDO REKLAME KOMPUTRONIKOWI 10 postow na kazdym forum bedzie zabawa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 bedzie zabawa.....Taaaa... jakże mądra.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 bedzie zabawa.....Taaaa... jakże mądra.... a moze znasz lepszy sposob powiadomienia ludzi ze komputronik to syf ? chodzic z megafonem po miescie ? rozwiesic transparent ? a po ch..j sie meczyc za 10 tys. zl moge miec czlowieka ktory pusci cale to bagno z dymem POPROSTU SZLAG MNIE TRAFIA niestety takie przewalki nie wychodza na dluga mete niech nie przyjma gwarancji kolesiowi z "mafii" ktory kupil sobie geforca 4 zeby pograc w najnowsze mordobicie tylko niestety karta mu sie spalila po 2 dniach , taaaaaaa to by bylo cos 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 10k lepiej postrzelaj do nich z procy a a 10k kup sobie cos milusiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 bedzie zabawa.....Taaaa... jakże mądra.... a moze znasz lepszy sposob powiadomienia ludzi ze komputronik to syf ? chodzic z megafonem po miescie ? rozwiesic transparent ? a po ch..j sie meczyc za 10 tys. zl moge miec czlowieka ktory pusci cale to bagno z dymem POPROSTU SZLAG MNIE TRAFIA niestety takie przewalki nie wychodza na dluga mete niech nie przyjma gwarancji kolesiowi z "mafii" ktory kupil sobie geforca 4 zeby pograc w najnowsze mordobicie tylko niestety karta mu sie spalila po 2 dniach , taaaaaaa to by bylo cos 8O 8O 8O 8O Wiesz co myśle, że "kolesie z mafii" raczej nie grają w gry komputerowe... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 bedzie zabawa.....Taaaa... jakże mądra.... a moze znasz lepszy sposob powiadomienia ludzi ze komputronik to syf ? chodzic z megafonem po miescie ? rozwiesic transparent ? a po ch..j sie meczyc za 10 tys. zl moge miec czlowieka ktory pusci cale to bagno z dymem POPROSTU SZLAG MNIE TRAFIA niestety takie przewalki nie wychodza na dluga mete niech nie przyjma gwarancji kolesiowi z "mafii" ktory kupil sobie geforca 4 zeby pograc w najnowsze mordobicie tylko niestety karta mu sie spalila po 2 dniach , taaaaaaa to by bylo cos 8O 8O 8O 8O Wiesz co myśle, że "kolesie z mafii" raczej nie grają w gry komputerowe... ;) TAA tez tak mysle , to bylo tylko takie mazenie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hyhy jak taki koles chce pograc w mordobicie to idzie na ulice i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hyhy jak taki koles chce pograc w mordobicie to idzie na ulice i juz no a ja >:) hyhyy to tak jak na GTA3 >:D siedze se ladnie w 1 dzielnicy biore m16 ide na posterunek no i robie "sciane placzu " policjantom ktorzy nie umieja przeskoczyc murku >:D ba nie wiedza ze obok jest wejscie >:D ahhh te tempe AI >:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...