Kuniarz Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zastanawiałem się czy dać to do osiągnięć, czy na oślą. Wydaje mi sie jednak, że jak skończę to będzie to nie lada osiągnięcie ! :-) Jeśli ktoś ma ochotę popatrzeć jak wygląda remont pomieszczenia w piwnicy od początku do końca to zapraszam. Mam zamiar codziennie coś porobić i wrzucić efekt prac na stronkę. Tak więc przyjemnego oglądania życzę :-) http://www.astec-online.pl/remont Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 takiego pomyslu jeszcze chyba nie bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no jestes pierwszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 nie wyparles oscierznic chyba... pianka moze je wyprzec i bedziesz musial troche drzwi scheblowac bo nie beda pasowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 niestety to prawda... nie wiedziałem... cóż - drzwi się jakoś dopasuje. Jutro wielkie malowanie - fotki i zapiski wieczorem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 We wont more photos :D . A tak to fajna piwniczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 nowe fotki są codziennie - zapraszam do śledzenia bloga, wszelkie uwagi mile widziane :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...