Skocz do zawartości
Boxster

F1 Challenge `99-`02 - SEZON 2005!

Rekomendowane odpowiedzi

jaizm_ jeździsz bez helpów ? Bywasz na f1rst ? Ja bywalem często - teraz nie mam netu w domu , ale w przeciągu tygodnia sobie założe :) Ciekawe tylko jak będzie ze ściganiem online bo F1 ma skopany online i wymaga niezlego łącza a chyba bede mial 4xx/128 wej/wyj mam nadzieje ze styknie :) Wczesniej mialem 1mb i spoko w 20 osob mi sie jezdzilo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W indianapolis i a1 ring mam o sekunde gorszy czas od rekordzisty na tej stronie, z tym ze jezdze na klawiaturze i w dodatku BARem. ;) Anyway zaraz poszukam jakiejs polskiej gry i moze sie z wami poscigam. Moglibysmy zrobic jakis tweakowy team czy cos tak jak to bylo za czasow Toca race driver 2 demo. :>

Nie rozumiem, jednej rzeczy do rh2004 trzeba miec specjalne trasy do online? Bo jakos sie nie moge joinac bo mi program mowi ze nie mam trasy do tego moda. :( A przeciez na singlu jak jezdze mistrzostwa to wszystko jakos dziala. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź mi tego nie pokazuj nawet... ;) Nie udało mi się kupić F199-02 jak był w sprzedaży w Polsce i teraz każdy nowy mod do niego przypomina mi ile straciłem.

PS. Modele bolidów co do szczegółu odwzorowane, rewelka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak kurde !! Gracie jeszcze w toce 2? Ja kiedys gralem w to f1 oryginalne i na modzie 2004 calkiem dobrze mi szlo, nawet ten caly setup ogarnialem. No ale przerwa przerwa i jak pomysle, ze znow musialbym do tego setupa siadac to mi sie slabo robi. Inna sprawa gdybym nie zapomnial co jest do czego i o co chodzi :) Ale do giery ciagnie, zwlaszcza jak zacznie sie nowy sezon f1.

Pozdro dla wszystkich maniakow predkosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podasz namiary, to jest demo czy full, mam isc to "kupic" czy mozna legalnie sciagnac? A tak swoja droga to nie pamietalem nawet, ze udzielilem sie kiedys wczesniej w tym topicu. :>

edit. Czy fat32 obsluguje pliki wieksze niz 4GB, bo nie moge chyba tego zgrac na dysk.

Edytowane przez Nuttie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z tą grą po przejechaniu około 7 okrążeń gra mi się wyłącza albo resetuje mi się komputer co może być nie tak ? Karta GeForce 6600 prcesor AMD 1,61 Ghz. Wymagania gry Procesor PIII 1 GHz, 256 MB RAM, karta grafiki 32 MB z obsługą DX 8.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno??? To grałeś czy nie grałeś?

Ja z kolei słyszałem opinie ze to poczciwe f1 99-02 z modem na sezon 2006. Nie sprawdzałem wiec wolę sie zapytać.

BTW używa ktos moda CDTP 2005 (700mb). Ja go uzywam a nie mam czasu testowac RH 2005.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi