Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Przepraszam, ze pojde na latwizne ale powiedzcie mi co trzeba posiadac aby zagrac w ta gre. Samej gry nie potrafie nadal nigdzie znalezc. Czy ona sama w sobie bez modow tez jest fajowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry119 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Przepraszam, ze pojde na latwizne ale powiedzcie mi co trzeba posiadac aby zagrac w ta gre. Samej gry nie potrafie nadal nigdzie znalezc. Czy ona sama w sobie bez modow tez jest fajowa ? na początek bez modów można grać, jest fajowa, polecam miłośnikom realizmu f1............ potem za modami i tak sie rozejżysz :D pc-ta trza posiadać :lol: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez ostry119 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Eee, juz nieaktualne. Podobno lepiej zaczac odrazu rFactor. Juz zreszta ta gre mam i na niej smigam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry119 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Eee, juz nieaktualne. Podobno lepiej zaczac odrazu rFactor. Juz zreszta ta gre mam i na niej smigam. załatw sobie F1 Challenge 99-02 + dodatki sezony od 2003 do 2005 a nie będziesz żałował. pełny realizm, dużo opcji przy ustawieniu bolidów, grafa też niezła, gra dla kubicomanów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 ostry, grales w rFactora z modem F1 79 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 apropos ... jaka jest najlepsza gra traktujaca o F1 na PC ? czy to wlasnie ta rFactor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Chcialem zaczac przygode z F1 i polazilem po roznego rodzaju forach. Dla wiekszosci niedoscignionym wzorem pod wzgledem fizyki jest nadal GPL stary jak swiat gier komputerowych. I teraz wychodzi mod do rFactora o nazwie F1 `79. Po demku juz dzisiaj starzy GPLowcy mowia, ze to jest jak narazie jedyny godny nastepna GPL. Juz go nazwali GPL2. Wczoraj troche pojezdzilem i cos w sobie ma. Co prawda nie jezdzilem w F1C ale skoro znawcy w swiecie tych gier przedstawiaja rFactor z modami CDTP 2005 i F1`79 nad F1C z modami 2003 i 2005 to ja im wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Polecam demo projektu "GPL 2004", czyli po prostu GPL z absolutnie (prawie) wszystkimi patchami i update'ami. To wciąż niedościgniony wzrór, jeśli mowa o historycznych GP. Ze współczesnych F1, to jednak F1C + mody, choć pewnie i rF (z modami, bo bez nie przypadł mi zupełnie do gustu) + F1 addon będzie niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Draak a próbowałeś F1 79 do rF by MMG właśnie ? :) . GPL2 może to nie jest(po GPL chyba żadnej rewolucji nie będzie), ale do miana następcy chyba się to nadaje. Jeżeli chodzi o współczesne F1 mi osobiście przypadł właśnie F1 CTPD do rF. W sumie rFactor żyje tylko dzięki mod'om, bo domyślne wozy są lekko mówiac do d..y ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Nie skorpio, tego moda '79 do rF nie próbowałem, ale jeśli polecasz to wynajdę trochę wolnego czasu i zainstaluję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry119 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 W rF nie grałem ale na pewno sobie skołuje i zobacze to cuś co tak zachwalacie. Sprzeczał się będę jak sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Dzisiaj zainstalowalem sobie ta gre i powiem ze nie umiem jezdzic :D Na monzie gubie sie na pierwszej szykanie. Czy te dodatki zmieniaja model jazdy i paramatry aut czy tylko sama grafika? Cos czuje ze weekend spedze z F1 caly. Podoba mi sie bardzo dzwiek w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zdecydowanie zmieniają model jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zmieniaja wszystko. W podstwke spokojnie mozna dohamowywac na maxa. W CDTP czy w `79 zapomnijcie. Bez ustawien samochodu (ja mam narazie defaultowe) nie da sie jezdzic. Na podstawce spokojnie sobie jezdzilem bez helpow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 rFactor bez modów jest przeciętny dlatego że wszyscy chcą mieć licencjonowane wozy a tam takich nie ma, ale wystarczy wgrać porzadnego moda i gra jest zaj....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) No ale nie nawijajmy w tym temacie o rFactorze. Jest osobny watek. Co do wspomnianego GPL 2004 to mam demko ale jakos mnie nie przekonalo. Raz zagralem kiedys i mnie odrzucilo ale to moze byc spowodowane tym iz mialem kijowa kierownice z wielkimi luzami (zolty Logi). Edytowane 2 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 czesc mam pytanie macie dodatki do formula1 2006 jak coś to piszcie na gg 5888240 i jak chcecie towam dam link do torrenta f1 2006 legalnie i bez żadnych opłat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary1985 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam mam taka sprawe co do tej gry mam ta gre z dodatkiem na sezon 2005.Dzieje mi sie nastepujaca rzecz jak odplam gre , wyskakuje mi bląd (ponizej zdjecie błedu). Moze ktos wie o co chodzi.Dodam ze na kazdym dysku mam okolo 1Gb miejsca. Czekam na pomoc i zgory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 a nei masz przypadkiem wyłączonego swap-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...