Skocz do zawartości
Boxster

F1 Challenge `99-`02 - SEZON 2005!

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, ze pojde na latwizne ale powiedzcie mi co trzeba posiadac aby zagrac w ta gre.

Samej gry nie potrafie nadal nigdzie znalezc. Czy ona sama w sobie bez modow tez jest fajowa ?

na początek bez modów można grać, jest fajowa, polecam miłośnikom realizmu f1............ potem za modami i tak sie rozejżysz :D

pc-ta trza posiadać :lol:

Edytowane przez ostry119

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, juz nieaktualne.

Podobno lepiej zaczac odrazu rFactor.

Juz zreszta ta gre mam i na niej smigam.

załatw sobie F1 Challenge 99-02 + dodatki sezony od 2003 do 2005 a nie będziesz żałował. pełny realizm, dużo opcji przy ustawieniu bolidów, grafa też niezła, gra dla kubicomanów!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem zaczac przygode z F1 i polazilem po roznego rodzaju forach.

Dla wiekszosci niedoscignionym wzorem pod wzgledem fizyki jest nadal GPL stary jak swiat gier komputerowych.

I teraz wychodzi mod do rFactora o nazwie F1 `79.

Po demku juz dzisiaj starzy GPLowcy mowia, ze to jest jak narazie jedyny godny nastepna GPL.

Juz go nazwali GPL2.

Wczoraj troche pojezdzilem i cos w sobie ma. Co prawda nie jezdzilem w F1C ale skoro znawcy w swiecie tych gier przedstawiaja rFactor z modami CDTP 2005 i F1`79 nad F1C z modami 2003 i 2005 to ja im wierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam demo projektu "GPL 2004", czyli po prostu GPL z absolutnie (prawie) wszystkimi patchami i update'ami. To wciąż niedościgniony wzrór, jeśli mowa o historycznych GP. Ze współczesnych F1, to jednak F1C + mody, choć pewnie i rF (z modami, bo bez nie przypadł mi zupełnie do gustu) + F1 addon będzie niezły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Draak a próbowałeś F1 79 do rF by MMG właśnie ? :) . GPL2 może to nie jest(po GPL chyba żadnej rewolucji nie będzie), ale do miana następcy chyba się to nadaje.

Jeżeli chodzi o współczesne F1 mi osobiście przypadł właśnie F1 CTPD do rF.

W sumie rFactor żyje tylko dzięki mod'om, bo domyślne wozy są lekko mówiac do d..y ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zainstalowalem sobie ta gre i powiem ze nie umiem jezdzic :D

Na monzie gubie sie na pierwszej szykanie. Czy te dodatki zmieniaja model jazdy i paramatry aut czy tylko sama grafika? Cos czuje ze weekend spedze z F1 caly. Podoba mi sie bardzo dzwiek w tej grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nie nawijajmy w tym temacie o rFactorze. Jest osobny watek.

Co do wspomnianego GPL 2004 to mam demko ale jakos mnie nie przekonalo.

Raz zagralem kiedys i mnie odrzucilo ale to moze byc spowodowane tym iz mialem kijowa kierownice z wielkimi luzami (zolty Logi).

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam taka sprawe co do tej gry mam ta gre z dodatkiem na sezon 2005.Dzieje mi sie nastepujaca rzecz jak odplam gre , wyskakuje mi bląd (ponizej zdjecie błedu). Moze ktos wie o co chodzi.Dodam ze na kazdym dysku mam okolo 1Gb miejsca.

Czekam na pomoc i zgory dziekuje :)

post-145644-1171445267_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi