Piotras Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Sytuacja wygląda następująco: Mam na takim sprzecie jak ponizej zainstalowany na partycji c: FAT32 dwa systemy WIN XP PRO oraz WIN98SE. Kiedy ogladam divixa pod XP głos opóźnia się względem obrazu a pod 98 wszystko jest OK. Wersja kodeka jest w obu systemach taka sama. Co moze byc przyczyną ?? I jak to naprawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Sytuacja wygląda następująco: Mam na takim sprzecie jak ponizej zainstalowany na partycji c: FAT32 dwa systemy WIN XP PRO oraz WIN98SE. Kiedy ogladam divixa pod XP głos opóźnia się względem obrazu a pod 98 wszystko jest OK. Wersja kodeka jest w obu systemach taka sama. Co moze byc przyczyną ?? I jak to naprawić ?? hmm przeinstaluj pod xp'kiem kodeki. Zainstaluj najnowsze, polecam taki fajny zestaw wszelakich kodekow Nimo :) ftp://mail.oiz.p.lodz.pl/upload/Zbiór%20k...hareReactor.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 polecam taki fajny zestaw wszelakich kodekow Nimoz tym Nimo to roznie bywa :D u mnie sprawia troszke problemow(WMP9 beta sie wiesza na divxach;-) ) i niektorzy na niego narzekaja(oczywiscie nie power userzy ale tych nie ma zbyt wielu - coby im dumy nie pokaleczyc :P ) wiec zalecam pewna ostroznosc przy zabawie z nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Co do NIMO mogę tylko powiedzieć, że nienależy instalować filtra G400 bo na kartach NVidii mogą się dziać różne szopki. A poza tym wymiatający Pack, używam go od jakiegś czasu i nie ma prawa coś nie chodzić!! Pozdrawiam ANalfabeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...