Skocz do zawartości
MeHow

Coder MP3 pod WinXP

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zna ktos link do jakiegos dobrego i niewielkiego :lol: programiku do robienia MP3, ktory dziala pod XP ? Bo moj Audio Catalyst ma jakies problemy ;D . No to czekam i z gory dziekuje.

MeHow

Ps:. Chodzi o programik, na ktorym sa opcje do robienia dynamicznych MP3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam lame. Ma zaimplementowana obsluge vbr, jedeyna wada to brak GUI :)

Nakladka graficzna na lame (tej uzywam): http://www.mp3-tech.org/software/encoders/winGogo236.zip

Dzieki :D przyda sie napewno :)

Ej a jakiegos linka do tego programu moze macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MeHow Audiocatalyst Ci nie działa ??? A ASPI Pan zainstalował ???????

Co to jest ASPI ? I jak to zainstalowac?

Bo chodzi o to, ze chcialem sobie plyte zgrac i gdy zaczynam grabowac, to leci sekunda piosenki (z glosnikow (!!!) ) a potem zwicha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojęcie ASPI ostatnio wyjaśniali na cdrinfo.pl Ogólnie biorąc sa to chyba jakieś menedżery napędów IDE czy coś takiego. W standardzie XP tego niema i sa problemy właśnie przy zrzucaniu audio. Ja to instauje od zawsze i z Audiocatalystem nie mam problemu.

Jakby co wal na @

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojęcie ASPI ostatnio wyjaśniali na cdrinfo.pl Ogólnie biorąc sa to chyba jakieś menedżery napędów IDE czy coś takiego. W standardzie XP tego niema i sa problemy właśnie przy zrzucaniu audio. Ja to instauje od zawsze i z Audiocatalystem nie mam problemu.

Jakby co wal na @

No tak stary... skad to (ASPI) wziac? I jeszcze ... jakiego masz maila :D :D :D Bo na tweaku go nie zostawiles :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi