Yogi-88 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Witam jest taki problem. Otóż pare dni temu przyszedł mi rachunek tel. w wyskosci 583zł :x Na początku omało nie zemdlałem, czytam a tam napisane ze 328zł to ASYSTA TECHNICZNA, myśle kurde coś nie tak , ostatnio jak mi neo nie chodziła zadzwoniłem do nich , opieprzyła ich moja mamusia :D poprawili cos na łączach u siebie skonfigurowali połączenie od nowa i teraz chodzi. Chodzi o to ze pomoc techniczna telefoniczna jest darmowa, w domu nie było montera, a rachunek wysoki jak cholera, złożyłem reklamację i powiedzieli że trzeba czekać na decyzję ,a i jeszcze w umowie sam zaznaczałem że niechce asysty technicznej. Miał kotś moze podobny problem, mamuśka moja chce iść z tym do gazety afere zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 na 300 zeta to afery nie zrobi :lol: jak nie bylo montera to reklamacja powinna zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 wiele osob takie rachuneczki dostaje (w tym ja oczywiscie tez)... po prostu zaplac rachunek o 400zl nizszy i zloz reklamacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 heh, ja powiem tak: w telekomunie pracuje dużo studentów średnio po 8 czy 10 godzin dziennie. I jak ktoś zaczyna opieprzać ich za to czego oni nie są winni, to później w danych osobowych takiego dzwoniącego klienta takie numery wykręcają opieprzającym, że to się w głowie nie mieści :D Ja powiem tak - do takich spraw to trzeba delikatnie to znaczy na spokojnie rozmawiać :D I nie radzę, też cokolwiek klnąć na takiego studencika, gdyż wszystkie dane osobowe ma on przed sobą w komputerze, i wystarczy, że sobie spisze takie dane - to później lepiej nie mówić co się może stać :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Rowniez dostalem taki rachunek, jednak u mnie monter byl, ktory na pismie stwierdzil ze brak NEO lezy po stronie TPsy... Reklamacje uwzglednili po dluuuuzszym czasie... Tak jak napisal maarchewa: po prostu zaplac rachunek o 400zl nizszy i zloz reklamacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...