racoon Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Mam takie pytanie, i poszukuje pomocy. Mam 600 zł i szukam jakiegoś zestawu głośników i kart dzwiękowej. prosze o jakieś rady i ewentualne typy sprezętu. PS. Nie mogę wydać więcej pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Tradycyjnie Logitech Z-640 + Sb Audigy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 i bedzie to jakoś chodziło? :) Sb Audigy są różne modele es, ls,zs .Różnią się w znaczący sposób. bo Audigy 2 strasznie duzo kasy kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Tez sie wlasnie zastanawiam nad tym i mysle nad SB Live audigy player ok 160 zl i do tego glosniki creative t 5400 lub CREATIVE INSPIRE 6700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...