Skocz do zawartości
leszcz_u

Rivatuner => może jakiś opis??

Rekomendowane odpowiedzi

Do tej pory kręciłem mojego Geforca 4 MX440 64MB (128 bit) przez powerscripta... niestety skala się skończyła 8) a jak dotąd żadnych artefaktów. Ludzie to kręcą znacznie bardziej, bo na forum wielu znalazłem takich co mają pamięć na 500 ja mam na 443 i procka na 365

Chciałem się na inny programik przeżucić, wyczytałem tu że rivatuner to całkiem ładne zwierzątko, więc zainstalowałem 8O ->włanczam-> i co dalej ? :roll: :?: :?:

Trudno w necie o jakiś opis do tego stworka dlatego pytam tu 8)

Jak się w ogóle ustawia tu CPU i pamięć? W zakładce Power User jest parenaście kluczy które się rozwijają i można w nich różne opcje zmieniać tylko co i jak zmieniać i gdzie to taktowanie jest?? Czy można jeszcze coś zmienić aby ta karta była.. lepsza??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory kręciłem mojego Geforca 4 MX440 64MB (128 bit) przez powerscripta... niestety skala się skończyła 8)  a jak dotąd żadnych artefaktów. Ludzie to kręcą znacznie bardziej, bo na forum wielu znalazłem takich co mają pamięć na 500 ja mam na 443 i procka na 365

Chciałem się na inny programik przeżucić, wyczytałem tu że rivatuner to całkiem ładne zwierzątko, więc zainstalowałem 8O  ->włanczam-> i co dalej ?  :roll:   :?:  :?:  

Trudno w necie o jakiś opis do tego stworka dlatego pytam tu  8)  

Jak się w ogóle ustawia tu CPU i pamięć? W zakładce Power User jest parenaście kluczy które się rozwijają i można w nich różne opcje zmieniać tylko co i jak zmieniać i gdzie to taktowanie jest?? Czy można jeszcze coś zmienić aby ta karta była.. lepsza??

bosze co za łoś !! przecie tam masz wsio jak na tacy !!!

main zakladka customize i tam masz low lewel system setings dalej jak sobie nie poradisz to juz sie rozpedz i z byka o sciane !

BTW jak ty nie wiesz jak w RT podkrecic GPU i memorki to lepiej nie zagladaj do opcji POWER USER :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi