leszcz_u Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Do tej pory kręciłem mojego Geforca 4 MX440 64MB (128 bit) przez powerscripta... niestety skala się skończyła 8) a jak dotąd żadnych artefaktów. Ludzie to kręcą znacznie bardziej, bo na forum wielu znalazłem takich co mają pamięć na 500 ja mam na 443 i procka na 365 Chciałem się na inny programik przeżucić, wyczytałem tu że rivatuner to całkiem ładne zwierzątko, więc zainstalowałem 8O ->włanczam-> i co dalej ? :roll: :?: :?: Trudno w necie o jakiś opis do tego stworka dlatego pytam tu 8) Jak się w ogóle ustawia tu CPU i pamięć? W zakładce Power User jest parenaście kluczy które się rozwijają i można w nich różne opcje zmieniać tylko co i jak zmieniać i gdzie to taktowanie jest?? Czy można jeszcze coś zmienić aby ta karta była.. lepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Do tej pory kręciłem mojego Geforca 4 MX440 64MB (128 bit) przez powerscripta... niestety skala się skończyła 8) a jak dotąd żadnych artefaktów. Ludzie to kręcą znacznie bardziej, bo na forum wielu znalazłem takich co mają pamięć na 500 ja mam na 443 i procka na 365 Chciałem się na inny programik przeżucić, wyczytałem tu że rivatuner to całkiem ładne zwierzątko, więc zainstalowałem 8O ->włanczam-> i co dalej ? :roll: :?: :?: Trudno w necie o jakiś opis do tego stworka dlatego pytam tu 8) Jak się w ogóle ustawia tu CPU i pamięć? W zakładce Power User jest parenaście kluczy które się rozwijają i można w nich różne opcje zmieniać tylko co i jak zmieniać i gdzie to taktowanie jest?? Czy można jeszcze coś zmienić aby ta karta była.. lepsza?? bosze co za łoś !! przecie tam masz wsio jak na tacy !!! main zakladka customize i tam masz low lewel system setings dalej jak sobie nie poradisz to juz sie rozpedz i z byka o sciane ! BTW jak ty nie wiesz jak w RT podkrecic GPU i memorki to lepiej nie zagladaj do opcji POWER USER :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 qrde.... obrazkow nie umiesz ogladac i stwierdzac co ktory oznacza? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz_u Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A jakieś sugestie co prócz podkręcenia CPUi pamiątem zrobić jeszcze można? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ja do tej pory podkrecalem RT ale mi sie tam nie podoba to zaokraglanie wartosci i chcialem sie na cos przerzucic ale coolbits odpada bo max pamieci to 500 a w RT mialem na 590 stable wiec juz nie iwem na co zmieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 W RT masz kilka opcji "dokładności" ustawień MHz, ale im dokładniej, tym mniejsza stabilność. Zawsze możesz spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...