pajacyk Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zwykle wywalam te foldery i zyskuję około 200Mb, i teoretycznie wiem co tam jest i do czago służą, chodzi mi jednak o to żeby ktoś z was DOKŁADNIE opisał mi działanie tych folderów. Czy w jakikolwiek sposób ich usunięcie może powodować niestabilność winXP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 no tro katalog dllcache to są są najwazniejsze pliki systemowe (są to te same które znajdują się na płytce instalacyjnej), które w razie awarii lub jakiegoś innego incydentu są używane, z tym że tylko w czasie pracy systemu, czyli zawsze możesz użyć płytki instalacyjnej, więc po kija ma to być na dysku, drivercache, to to samo z tym że tam są drivery ucunięcie zawartości tych katalogów w żaden sposób nie wpływa na funkcjonalność, stabilność systemu NT więc zawsze noęsz usuwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 tak myślałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 No chyba, że ci się skasuje np. cdfs.sys :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...