Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Zamiast wymieniać kilka części postanowiłem kupić nowego kompa. Monitor mam dobry Samsung SM 765MB, więc go niezmieniam, a na pozostałe komponenty mam 4.200zł. Co byście wybrali za taką kaskę? Ja zastanawiałem sie nad >> AMD Athlon XP 2200+ >> płytą GiGaByte GA-7VRXP a co poradzilibyście dalej, czekam i z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 GeForce 4 Ti 4200 lub Radeon 8500 twardziel Barracuda IV 60GB/80GB 512 DDRAM Za 4200 można kupić niezły kombajn. A wybór Athlona 2200+ popieram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Zamiast wymieniać kilka części postanowiłem kupić nowego kompa. Monitor mam dobry Samsung SM 765MB, więc go niezmieniam, a na pozostałe komponenty mam 4.200zł. Co byście wybrali za taką kaskę? Ja zastanawiałem sie nad >> AMD Athlon XP 2200+ >> płytą GiGaByte GA-7VRXP a co poradzilibyście dalej, czekam i z góry dzięki. >proc spox >plyta nic nie mam do gigabyta ale ja bym wzial albo msi albo epoxa na nowym mostku poludniowym >dysk zalezy od wielkosci jaka chcesz ale cos maxtora, segata albo caviara i 8mb cache > grafe to bym wzial gf4 ti 4200 (radek ma niby lepsza jakosc obrazu ale gf jest szybszy co jest wazne przy ciagle lepsszych gierkach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 a tak poza tym to jest opcaja szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Zamiast wymieniać kilka części postanowiłem kupić nowego kompa. Monitor mam dobry Samsung SM 765MB, więc go niezmieniam, a na pozostałe komponenty mam 4.200zł. Co byście wybrali za taką kaskę? Ja zastanawiałem sie nad >> AMD Athlon XP 2200+ >> płytą GiGaByte GA-7VRXP a co poradzilibyście dalej, czekam i z góry dzięki. a co myślicie o CD-RW TDKCyclone32x/10x/40x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 a tak poza tym to jest opcaja szukajDokladnie tak ! Szukaj , a potem w necie cen szukaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...