berkut Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 http://www.mvktech.net/download.php?list.91 Programik do tego Zouwazylem ze nikt z was tego nie zouwazyl wiec wam podrzucam, mysle ze bardzo sie wam to spodoba. Ja tego uzylem na swoim GT, napiecie 3d podnioslem z 1.3 do 1.5V, ale 95C temp przy rthbl nie daje pracowac, musze wode zalozyc. berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 O programiku wszyscy od dawna wiedzą. Ale nie jest on jeszcze dopracowany. Więc ja jak narazie jeżeli chodzi o edycje biosów to pozostane przy hex-editor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ok, thx za informacje. Z tego co widze to od 1.3 wersji jest juz niezle dopracowany i chodzi calkiem poprawnie, przynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Tylko przydało by się lepij rozwiązć kwestie timingów i latency bo program przy odczytywaniu niektórych biosów sobie nie radzi. Czasami występuje nawet błąd przy ustawianiu zegarów. Dlatego właśnie pozostałem przy hex-editor. Jeżeli natomiast chodzi o napięcia to z tym problemów program nie ma, przynajmniej ja tego nie zauwarzyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...