Neonix Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Mam małe pytanko co się stanie z procesorem jeśli włoże go do płyty ze psutym socketem? Czy moze szczelić procesorek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 znowu nie to forum ludzie !!!! http://www.wróżki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zły link podałeś www.wrozki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz !!! Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zły link podałeś www.wrozki.pl nie ten ! tylko ten http://www.wrozka.com.pl/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 zalezy co rozumiesz przez "zepsuty socket' .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 zalezy co rozumiesz przez "zepsuty socket' ..Ja mam urwaną jedną zapinke do mocowania radiatora - ale jest uszkodzony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nikt nie bedzie wiedział dopku sam nie opiszesz swoich wrażeń :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 wiesz zepsuty socket to nie jest cos tak powszechnego ze kazdy to ma, wiec ma to co setna osoba a na dodatek socket sie moze zwalic na 1000 sposobow wiec nie bardzo jest jak prowadzic rozwazania czy statystyke zepsutych socketow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 wrozki niestety nie wiedza co to jest socket ;/ wiec moze ktos mi powie czy może procek przez szczelić czy nie? nie chodzi mi o zepsuta zapineke! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 zalezy co rozumiesz przez "zepsuty socket' ..Ja mam urwaną jedną zapinke do mocowania radiatora - ale jest uszkodzony...ke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Neonix: jesli radiator nie odpadnie podczaz pracy z procka to nie szczeli. urzyj wentylatora majacego mocowanie nie na srodku ale z boku (firmy spire, glacialtech). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...